΄Τα τρίτα γενέθλια των ΑΝΕΛ τους βρίσκουν στην κυβέρνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ανελ
«Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του πρώτου πολιτικού φορέα που γεννήθηκε αυθόρμητα, μέσα από τις αλλεπάλληλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Ελλήνων πολιτών κάθε ηλικίας εναντίον των μνημονίων, οι οποίες οργανώθηκαν μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Αυτό τονίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ΜΑρίνα Χρυσοβελώνη και προσθέτει:

Πριν από τρία χρόνια όσοι πρωτοστατήσαμε στους κοινωνικούς αγώνες κατά της εθνικής ταπείνωσης, της βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια και της απροκάλυπτης λεηλασίας του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών, αποφασίσαμε, με εμπνευστή και πρωτοπόρο τον Πάνο Καμμένο, να ιδρύσουμε το ΚΙΝΗΜΑ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Σήμερα, τρία χρόνια μετά την ίδρυση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας, συνεχίζουν να μας εμπνέουν τα ίδια ιδεώδη, οι ίδιες αξίες και αρχές, όπως της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας και της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της Ενωμένης Ευρώπης της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.
Τρία χρόνια μετά, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Πάνο Καμμένο στο τιμόνι, συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε στους αγώνες για την αποδέσμευση από τα επαχθή μνημόνια, τα οποία μας επέβαλαν ετσιθελικά και αντισυνταγματικά οι κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Παπαδήμου και η απόλυτα υπάκουη στα γερμανικά κελεύσματα συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Τρία χρόνια μετά, συνεχίζουμε να παραμένουμε στις επάλξεις, παρά τον ανελέητο και, κυρίως, βρώμικο πόλεμο που δεχθήκαμε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τα οποία λυμαίνονται για χρόνια τον τόπο.
Όμως, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραμείναμε όρθιοι κόντρα σε εκείνους που βυσσοδομούσαν εναντίον μας και «προέβλεπαν» μέσω «δημοσκοπήσεων» ότι δεν θα μπούμε στη Βουλή. Τους διαψεύσαμε πανηγυρικά γιατί, πάνω απ’ όλα, ανταποκριθήκαμε επάξια στους αγώνες και τις αγωνίες των χιλιάδων Ελλήνων συμπολιτών μας για να κάνουμε επιτέλους πράξη την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Αυτός είναι ο βασικός, ο πρωταρχικός λόγος, που στηρίζουμε τις προσπάθειες της σημερινής κυβέρνησης, ευελπιστώντας ότι θα αποδώσουν καρπούς και οι Έλληνες θα αισθανθούν ξανά Υπερήφανοι.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τη θέση πλέον του συμπολιτευόμενου εταίρου, πρωτοστατούμε στη δημιουργία μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία βαθύτερη και ευρύτερη διαδικασία διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και απασχόλησης, τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού κλάδου και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ