7/05/2021

Η Βαριοπούλα των Τούρκων έγινε ¨Προσφυγοπούλα¨;

wpid 20150421125412
Φώτο από την ΡΟΔΙΑΚΗ
Μήπως οι γείτονες αποφάσισαν επί ¨Σουλτάνου Ερντογάν¨ να αλλάξουν όνομα στην Βαριοπούλα και να την κάνουν ¨Προσφυγοπούλα¨ παίζοντας οι άθλιοι δουλέμποροι με τις αθώες ζωές δυστυχισμένων συνανθρώπων μας.
Η γνωστή σε όλους μας Βαριοπούλα των Τούρκων σήμερα μεταλλάχθηκε και αυτές τις ημέρες έχει από όλα…
Παραβιάσεις του Εθνικού Ζωτικού μας Χώρου , κάτι φωτιές προχθεσινές σε τζαμί στην Κομοτηνή και στο αστυνομικό κουβούκλιο έξω από την οικία του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη μαζί με την επιτηδευμένη πρόσκρουση το πρωί της Δευτέρας του δουλεμπορικού πάνω στην βραχώδη απόληξη της κοσμικής παραλίας της Ρόδου συνθέτουν ένα νέο σκηνικό φτιαγμένο στα πλατό των μυστικών υπηρεσιών.
Ποίος λοιπόν μίλησε πρώτος για την ¨προσφυγοπούλα¨ ;

Η δήλωση του Τούρκου Προέδρου Τουργκούτ Οζάλ ότι δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, αλλά απλώς και μόνο ἡ βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή «τριών τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων» για την δημογραφική αλλοίωση , ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ το σημερινό πρόβλημα που αφορά την Πατρίδα μας.
Ως Γεωπολιτική “πύλη” προς την Ευρώπη η Ελλάδα πιθανόν να δέχεται μέχρι και το 90% περίπου της εισόδου μεταναστών στην Ευρώπη. Πολλοί από αυτούς έφυγαν από τις χώρες τους εξαιτίας του πολέμου, της πολιτικής αστάθειας, των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή λόγω της μεγάλης φτώχειας.

Το παράδοξο ότι όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι από την φτώχια και την πείνα προωθούνται στην φτωχιά και πεινασμένη σήμερα Ελλάδα.

Άραγε όταν οι Ευρωπαίοι Εταίροι υπέγραφαν την συνθήκη του ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ΙΙ γνώριζαν ότι η Ελλάδα θα έμπαινε στην ¨προσφυγιά των Μνημονίων¨ που της επέβαλλαν οι Τοκογλύφοι;

H Συμφωνία «Δουβλίνο ΙΙ», περιελάμβανε την επαναπροώθηση των αιτούντων άσυλο στην πρώτη χώρα εισόδου τους στην Ευρώπη.

Και σήμερα αποκαλύπτεται το εξής.. πως η FRONTEX, δηλαδή η υπηρεσία που η ίδια η ΕΕ δημιούργησε για να φυλάει-υποτίθεται-τα Ελληνικά σύνορα που είναι και Ευρωπαϊκά είχε προειδοποιήσει από το 2009 πως το 75% των παρανόμως εισερχομένων στην ΕΕ εντοπιζόταν στην Ελλάδα! Και τότε δεν υπήρχε ακόμη ούτε πόλεμος στη Συρία, ούτε Ισλαμικό Κράτος να σφάζει! BY IOANNA ON 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 http://hellasforce.com/

Δηλ. η FRONTEX επιβεβαίωνε δίχως να γνωρίζει τον Τουργκούτ Οζάλ.

Γνώριζαν άραγε τις δόλιες προθέσεις των Τούρκων οι Εταίροι μας στην Ευρώπη;

Και τι έκαναν αν τις γνώριζαν για να προστατεύσουν το Ευρωπαικό μέλος της που λέγεται Ελλάδα;

Όταν δημοσιεύματα από την ίδια την Τουρκία αποκάλυπταν φοβερές αλήθειες οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας είχαν ήδη βάλει στην ζοφώδη νύκτα των μνημονίων για να ασχολούμαστε με πλεονάσματα και χρέη ενώ οι γείτονες εξύφαιναν πανούργα σχέδια.

¨ Ἡ ἑβδομαδιαία Τουρκική ἐπιθεώρηση AKSΥON τευχ. 1000/3.2.2014 δημοσίευσε προς ενός έτους μία τρομακτική ἀποκάλυψη πού ἐπιβεβαιώνει κατά φοβερό τρόπο καί ἀποκαλύπτει τόν βρώμικο σχεδιασμό τῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶν τῆς Τουρκίας καί τῆς κυβέρνησής της γιά τήν ἐκπόρθηση καί ἰσλαμοποίηση τῆς Εὐρώπης καί τῆς Ἑλλάδος.

Όπως είχε καταγγείλει και προ ενός έτους ο Μητροπολίτης Πειραιώς βασιζόμενος στο τουρκικό δημοσίευμα για τον ρόλο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

¨ ὅτι ἡ μεγαλύτερη μυστική Τουρκική ὑπηρεσία JITEM τῆς τουρκικῆς στρατοσυνοριοφυλακῆς εἶναι αὐτή πού κατ’ ἐντολή καί μέ τήν ἔγκριση τοῦ Τ. Ἐρτνογάν μεταφέρει σέ καθορισμένες καί ἐλεγχόμενες διαδρομές πρός τίς Τουρκικές ἀκτές τοῦ Αἰγαίου καί πρός τόν Ἕβρο καί μέ πληρωμένους «ὑπαλλήλους»-δουλεμπόρους χιλιάδες μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες πρός τή χώρα μας μέ σκοπό τήν ἐπίτευξη τῶν σχεδιασμῶν τοῦ μουσουλμανικοῦ τόξου πού προωθεῖ μέ τεράστια κονδύλια ἡ Σουνιτική ναυαρχίδα τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας καί τοῦ Κατάρ.¨

Τούρκοι δουλέμποροι –πράκτορες και Τοκογλύφοι δουλέμποροι των Εθνών άμα τη ενάρξη των μνημονιακών ημερών μας πασχίζουν να ¨φάνε Ελλάδα¨.

¨ τρώνε αυτοί , μένει και Μαγιά¨ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

Το παρακάτω περιστατικό γίνεται πιο επίκαιρο λόγω των ανατρεπτικών γεωπολιτικών εξελίξεων που βιώνουμε και πρόκειται να βιώσουμε.

Προ ετών μια Γερόντισσα σε μικρό Μοναστηράκι σε νησί των Δυτικών Κυκλάδων αποφάσισε να κάνει κάποιες εργασίες συντήρησης στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Αποβραδίς όταν πήρε την απόφαση βλέπει την ΠΑΝΑΓΙΑ μας να της παραγγέλλει να επεκτείνει τις αίθουσες διαμονής του μοναστηριού.

Στην εύλογη ερώτηση και για ποια αιτία;

Η Γερόντισσα πληροφορήθηκε ότι σύντομα θα περάσουν στην Ελλάδα και δη στα νησιά όλου του Αιγαίου πραγματικοί Τούρκοι πρόσφυγες καταδιωκόμενοι από τον θυμό και την μανία των Ρώσων.

ΤΕΛΙΚΑ πάντα ισχύει το ρητό ¨όποιος ανοίγει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα¨.

Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ