Να επικηρυχθούν άμεσα οι δουλέμποροι φονιάδες των δύο Πακιστανών μεταναστών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/00-20.jpgΆμεσα και τώρα, ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία των δύο Πακιστανών μεταναστών που βρέθηκαν νεκροί από βασανιστήρια στην Ανάβυσσο. Οι Έλληνες και ξένοι δουλέμποροι συνεχίζουν να θησαυρίζουν με την ανοχή (ή συνενοχή;) του Ελληνικού κράτους, των αρχών, του ΥΠΕΣ, των κονδυλίων που παρανόμως δίνονται σε ΜΚΟ δουλεμπορικής μορφής αντί να δίδονται σε κέντρα προετοιμασίας προσφύγων του εξωτερικού!
Η στυγνή αυτή δολοφονία που έγινε προφανέστατα από δουλεμπορική συμμορία με ραντεβού θανάτου σε ένα από τα συνηθισμένα “στέκια υποδοχής“. Οι αλλοδαποί δουλέμποροι και οι Έλληνες συνεργάτες τους επικαλούμενοι τη δράση της Frontex έχουν αυξήσει τις ταρίφες τους και οι δύστυχοι αφιχθέντες πολλές φορές το μαθαίνουν μετά την αναχώρηση τους από την Τουρκία με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στο τίμημα.
Οι αρχές όπως και τα ΜΜ”Ε” των χρυσοπληρωμένων εργολάβων σιωπούν. Ενώ είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν τα κυκλώματα. Η διαδρομή άλλωστε είναι γνωστή παρόλο που η δράση της Frontex έχει δυσκολέψει αρκετά τους εμπόρους του ανθρώπινου πόνου:
-Παραλαβή των “δούλων”
-Προώθηση τους σε γνωστά στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των Αθηνών (παλαιότερα το γνωστό Εφετείο).
Παροχή πλαστών εγγράφων που τους χαρακτηρίζουν “Αφγανούς” ή “Ιρακινούς” ώστε να προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές και να αποτρέπεται η απέλαση τους.
-Χρησιμοποίηση τους για έκνομες ενέργειες (ανασφάλιστη εργασία, λαθρεμπόριο κλπ).
Είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν οι δολοφόνοι. Γιατί σιωπάτε; Που είναι οι “ευαίσθητοι” δουλέμποροι κάτω από τις πολύμορφες μονοπρόσωπες εταιρείες του αίσχους;
Πόσο κοστίζει εντέλει η μετατροπή μίας ελεύθερης χώρας σε κέντρο δουλεμπορίου και παραβίασης των στοιχειωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου;
…Η ανομία, η ατιμωρησία κλπ κλπ κλπ.
Διαβάστε: http://olympia.gr/2009/08/04/human-traffic-greece/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ