22/04/2021

Μπράβο Ινστρούχτορα. Συγχαρητήρια.

Array

Κατάφερες σε 10 χρόνια να ξεκαθαρίσεις την πλατεία από τους αντιφρονούντες για να παίζεις μόνος σου με την κάστα σου. Κατάφερες να καθαρίσεις και τις καταλήψεις. Τσάκισες όποια φωνή έφερνε ανιδιοτελή τοποθέτηση και μαζικό αγώνα. Ήθελες να καρπώνεσαι το ιδεολογικό νταβατζηλίκι σου μόνος.
Μαζί με τα μεσήλικα ναυάγια που σου απέμειναν άρχισες να στρατολογείς γαβριάκια για να φτιάξεις το δικό σου τοπικό μιλιταριστικό μόρφωμα. Ήθελες δίπλα σου την πνευματική ορφάνια για να μην αναρωτιέται κανείς πως οι μπάτσοι δε σου χτυπάν ποτέ την πόρτα. Ενώ οι άλλοι, οι “ρουφιάνοι” μπαινόβγαιναν στα κρατητήρια χωρίς υποστήριξη κάθε φορά που έκανες τις στρατοκρατικές σου ασκησούλες. Απόκληροι φιλόσοφοι που πλήρωναν με ξύλο τις ιδέες τους τόσο στα κολάδικα όσο και έξω, στα παγκάκια, από τους χειραγωγημένους λοχίες σου. Και δεν είχαν ποτέ ούτε ένα βουλευτή της αστικής δημοκρατίας να τους στηρίξει. Ξέρεις εσύ.
Και τώρα τα κατάφερες. Είσαι καβάλα. Ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Ο Αρχιδουλέμπορος, ο υπερδιευθυντής φυλακών, ο “ρυθμιστής” της αστικού SQ.
Και βάζω στοίχημα πως τη θυσία την είχες στήσει μια χαρά. Γιατί η χθεσινή ασκησούλα σου ήταν διαφορετική από τις άλλες. Σιγά τώρα μη και δεν ήξερες ποιοί είχαν βάρδια. Και τα μινκς είχαν μάθει μόνο στα εύκολα.
Μπράβο σου ινστρούχτορα, οφείλω να παραδεχτώ ότι είσαι διαβολικά ευφυής. Στην υγειά σου το νέο αίμα. Και άξιος ο μισθός σου.
Ο.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ