Dieselgate: Στο στόχαστρο ο διευθύνων σύμβουλος της Audi

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

audi wv
Οι Γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων της Volkswagen έχουν επεκτείνει την έρευνά τους και στην θυγατρική της, την Audi. Ανάμεσα στα 20 άτομα που κατηγορούνται για απάτη και ψευδή διαφήμιση είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων Ρούπερτ Στάντλερ.

Μάλιστα οι αρχές του Μονάχου πραγματοποίησαν έφοδο τόσο στα κεντρικά γραφεία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όσο και στην οικία του Στράντελ.
Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την αποκάλυψη στις ΗΠΑ του επονομαζόμενου σκανδάλου Dieselgate, εξαιτίας του οποίου η VW έχει κληθεί να καταβάλλει πρόστιμα, συνολικού ύψους 25 δισ. δολαρίων.
Όλα αυτά, την ώρα που η γερμανική κυβέρνηση διέταξε την επίσης γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Μercedes-Daimler να ανακαλέσει 238,000 οχήματα στη χώρα και συνολικά 774.000 σε όλη την Ευρώπη.
Ο λόγος είναι ότι έφεραν λογισμικό που παραποιούσε τις μετρήσεις των εκπομπών καυσαερίων και τις παρουσίαζε μικρότερες από τις πραγματικές όταν το όχημα υποβαλλόταν σε δοκιμή.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ότι έχει ήδη βρει την τεχνική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά αρνείται ότι έκανε οποιαδήποτε παρανομία.
https://youtu.be/zfrb0_hmkJU

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ