????ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη στην FAZ…Τον «έκαψε» η Σπυρακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

AF2F9BF7-1116-4008-88D6-E08B275B9BA0

ΑΡΙΣΤΕΙΑ-Ο δημοσιογράφος της FAZ προκλήθηκε από την Μαρία Σπυράκη και την έβαλε στη θέση της…υποσχόμενος νέες “αποκαλύψεις” την Πέμπτη στην FAZ!


Eκεί δεν είναι ελληνικά ΜΜΕ να αλωνίζουν. Απάντησε με μισόλογα κυριως για εσωτερικη καταναλωση και ελπίζοντας να το περάσουν στο ντούκου οι Γερμανοί, αλλά την πατησε η Μαριω. Βλεπετε οι γερμανοί δεν είναι “παπατζήδες” των ελληνικών ΜΜΕ …Την πάτησαν λοιπόν στη ΝΔ με την FAZ. Ο Μικαελ Μερτενς επανήλθε με νέα απάντηση με την οποια καλεί την κ Σπυράκη, να μην τον παραφράζει, ενώ υπόσχεται για νεες αποκαλύψεις σχετικά με οσα ειπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη γερμανικη πλευρα για τις πραγματικές προθέσεις του στο Μακεδονικό, την Πέμπτη!!!
«Αγαπητή κυρία Σπυράκη, εάν με επικαλείστε, σας παρακαλώ να το κάνετε σωστά. Οι πηγές μου ποτέ δεν μου είπαν ότι η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ της επικύρωσης της συμφωνίας με τα Σκόπια. Προφανώς και η ΝΔ θα είναι εναντίον της συμφωνίας. Αυτό που έγραψα ήταν: Μου είπαν ότι ο κ. Μητσοτάκη διαβεβαίωσε διάφορους συνομιλητές του ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ήταν αντίθετος σε μια συμφωνία για το Σκοπιανό»
“Dear @MariaSpyraki, if you quote me, please quote me correctly. My sources never
told me ND would vote for ratification of the Fyrom-deal. Of course ND will be
against it. What I wrote was: I was told Mitsotakis assured several
interlocutors he´d not go against the deal once PM.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ