????ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ! Ο Αλιβιζάτος (ΠΑΣΟΚ) τον είπε ΨΕΥΤΗ μέσα στην εκπομπή του ON AIR και το βούλωσε! Χαχαχαχχαχαχαχαχα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#????ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ! Ο Αλιβιζάτος (ΠΑΣΟΚ) τον είπε ΨΕΥΤΗ μέσα στην εκπομπή του ON AIR και το βούλωσε!
ΕΠΙ 10 ΜΕΡΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ράδιο και τηλεόραση και τον αποκάλυψε ο κ.Αλιβιζατος του…ΠΑΣΟΚ κι πολιτικός αντίπαλος (φαντάσου ρεζίλικι ο Άρης) του Παυλόπουλου!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ:
https://www.dailymotion.com/video/x6n1rrt

Ο Νίκος Αλιβιζάτος διέσυρε τα άθλια ψεύδη του Αρη Πορτοσάλτε μέσα στην εκπομπή του ON AIR!
Ήθελε ο ανεκδιήγητος ψεύτης Πορτοσάλτε να χτυπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Λέει λοιπόν ο άνθρωπος, «να φωνάξω καλεσμένο τον αντίπαλό του κατά την εκλογή. Τον κύριο Νίκο Αλιβιζάτο! Λογικά, αυτός θα τον θάψει και θα ανεχτεί τα ψέματα που διαδίδω όλο αυτό το διάστημα στη γραμμή Σαμαρά και Βορίδη».
Που να ήξερε ο δύστυχος συκοφάντης τι τον περίμενε. Αυτό που έγινε με το Νίκο Αλιβιζάτο δεν έχει ξαναγίνει. Προς τιμήν του, παρότι αντίπαλος του Προκόπη Παυλόπουλου στην εκλογή, υπερασπίστηκε το έργο του Προέδρου της Δημοκρατίας και ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος τελεί άψογα τα συνταγματικά του καθήκοντα με απόλυτη ακεραιότητα, αλλά ότι όταν χρειάστηκε παρενέβη για το καλό του έθνους και μόνο.
Μα – λέει έντρομος ο Πορτοσάλτε που δεν περίμενε τέτοια αντίδραση – αφού υπερασπίστηκε τη συμφωνία με τα Σκόπια! Και τότε ήρθε η μεγάλη έκρηξη του Νίκου Αλιβιζάτου, ο οποίος σε άπταιστα κεφαλονίτικα διέσυρε τον παπαγάλο Πορτοσάλτε για το ψέμα του, καταλήγοντας ότι πρέπει να ξεστραβωθεί και να ξαναδεί το βίντεο με τις δηλώσεις Παυλόπουλου.
Που ακριβώς είδες το βίντεο ότι υπερασπίστηκε ο Παυλόπουλος τη συμφωνία; Με τον Πορτοσάλτε να τραυλίζει ότι έκανε λάθος…
Δηλαδή ο κακομοίρης εδώ και ένα μήνα καταλάθος βρίζει και συκοφαντεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ,ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΤΔ,ΣΚΑΪ,#SKAI_XEFTILES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ