21/04/2021

Δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό- Νοσληεύεται στο 401

Array

CEB1CF83CF84CF85CEBDCEBFCEBCCEAFCEB1CF80CEBBCEACCF84CEB7AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Το είδαμε με τα μάτια μας και είναι απίστευτη φρίκη! Στον αγώνα ΠΑΟ-Ανόρθωση υπήρχαν περίπου 20 αστυνομικοί με τις στολές και ΜΟΝΟ και είχαν εντολές να δείχνουν στον κόσμο από ποια θύρα πρέπει να πάει. Ξαφνικά δέχονται επίθεση από 400 άτομα που άρχισαν να τους χτυπάνε άσχημα. Τον έναν αστυνομικό(αθλητής του τζούντο) μάλιστα τον έβαλαν κάτω και τον χτυπούσαν ενώ προσπάθησαν να του βάλουν ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ μέσα στην στολή του. Έπαθε εγκαύματα και νοσηλεύεται στο 401 νοσοκομείο. Εκεί είναι και άλλος ένας αστυνομικός του οποίου…

οι κάφροι έσπασαν ένα μπουκάλι στο κεφάλι και τους έσπασαν την μύτη! Απροστάτευτους έστειλαν τους αστυνομικούς στον αγώνα που ήταν δεδομένο ότι θα γινόντουσαν επεισόδια. Και το χειρότερο είναι ότι έστειλαν στην φωτιά αστυνομικούς-αθλητές!!! Οι οποίοι βέβαια δεν έχουν την απαραίτητη εκπαίδευση και απαγορεύεται να τοποθετούνται σε θέσεις που δεν έχουν καμία δουλειά.

troktiko

Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί έχουν ξεπεράσει τους 180. Μήπως κάποιοι θέλουν νεκρούς; Ας αυτοκτονήσει κάποιος βρε παιδιά. Ο Αλαριχοβάνος διψάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ