20/04/2021

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ, ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ

Array

Είναι αλήθεια ότι η συλλογική καταδίκη είναι κρούσμα ολοκληρωτισμού και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας. Σε κάθε άθροισμα ομοειδών που εξωτερικά μπορεί να παρουσιάζει τα απεχθέστερα χαρακτηριστικά σε συνολικό επίπεδο, σχεδόν πάντα υπάρχει -έστω και σε ελάχιστο συγκριτικά βαθμό- ένα υποσύνολο εξαιρέσεων: το οποίο παρεμπιπτόντως ακριβώς γιατί έχει κατορθώσει να μην διαβρωθεί από την γενική χυδαιότητα του συνόλου κρύβει μια μοναδική ποιότητα ήθους και ευγένειας.
Είναι οι λεγόμενοι αδιάφθοροι, κάθε λογής, εκείνοι που ενώ περιβάλλονται σφυκτικά από σηπτικές διαργασίες και την βλέννα του ατομικιστικού κανιβαλισμού, αυτοί αλώβητοι διατηρούν το ανεκτίμητο άρωμα της ανθρωπιάς τους.
Με αφορμή όμως τα γεγονότα των ημερών γεννιέται για άλλη μια φορά η ανάγκη να αναφερθεί πως υπάρχει και το γνωστό συνάφι για το οποίο η συλλήβδην καταδίκη δεν θα αδικούσε κανέναν: Το δημοσιοκαφρικό συνάφι. Ότι υπάρχουν, ζήτημα, 5-10 δημοσιογράφοι σε αυτόν τον τόπο που δεν πούλησαν την μάνα τους κι έχουν χάσει την δουλειά τους γιατί αρνήθηκαν να καταργήσουν την όρθια θέση που χαρίζει ο σκελετός στα δίποδα, δεν σώζει καμμιά κατάσταση. Απεναντίας, δεν αποκλείει ότι μπροστά στον ανηλεή διωγμό και τα αλλεπάλληλα μαρτύρια που έχουν υποστεί θα προτιμούσαν και να θυσιαστούν προκειμένου να μας λυτρώσουν, στην περίπτωση που ένας ρηξικέλευθος ΚΑΙΑΔΑΣ απειλούσε να καταπιεί και τους ίδιους αδιάκριτα μαζί με τους επαγγελματικά και φαινομενικά ομοειδείς τους. Τα 5 και 10 αθώα άτομα, δεν ξελασπώνουν ένα ελεεινό συνδικάτο γλίτσας και προσκολήσεως.
Το δημοσιογραφικό συνάφι αν κατά έναν σωτήριο τρόπο πήγαινε στον αγύριστο, πέρα από το γεγονός μιας ιδιαίτερης παγκόσμιας ευεργεσίας, θα είχαν συμπαρασυρθεί σε άδικο συμψηφισμό άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Απόψε, το μολυσματικό περιεχόμενο των τηλεοπτικών αποχετεύσεων, έχει διατάξει τους τηλεπαρουσιαστές του να ανασύρουν όλη την νεοφιλελεύθερη διαστροφή γιατί ο αγώνας είναι “υπέρ πάντων”. Έχουν τζογάρει και την τελευταία δεκάρα!
Στον σταθμό του Κοντομηνά έχουν βγάλει τον Δημητρά!
Ο Τεγόπουλος κι ο Λαμπράκης έχουν διατάξει τον Θεοδωράκη να βγάλει τον Στέφανο Μάνο!
Ενδεικτικά, για να καταλάβουμε την έννοια της “πολυφωνίας” και στην “μη νεοφιλελεύθερη” διάστασή της, το υπόλοιπο πάνελ συμπληρώνεται από την Σώτη Τριανταφύλλου, έναν ηθοποιό του λάιφστάιλ, κι έναν “αντιεξουσιαστή”!!!
Την βορβωρώδη αποφορά της μηντιακής διαχείρισης των προπαγανδιστικών αναγκών δεν είναι ανάγκη να την περιγράψουμε αναλυτικότερα γιατί τα ανθρώπινα νεύρα δεν έχουν απεριόριστη αντοχή.
Όταν οι αδίστακτοι μαφιόζοι,
που απομυζούν το ξύγκι της μύγας για να ορθώνουν τα κραταιά μέγαρα των δημοσιογραφικών συγκροτημάτων τους και της τηλεοπτικής πορνογραφίας τους και συνθλίβουν όποιον εργαζόμενο δεν αποστείρωσε ικανοποιητικά την κατουρημένη ποδιά τους,
μας μιλάνε για “αντιεξουσιαστές” και “παρατηρητήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων”,
τότε κανένα κιούγκι δεν βρίσκεται κατάλληλο να αντέξει τον φόρτο αυτής της περιττωματικής μάζας.

www.resaltomag.gr
Να απομακρυνθούμε από τα καπάκια του μηντιακού υπονόμου!! Θα εκραγούν από τις εύφλεκτες αναθυμιάσεις της ίδιας τους της σήψης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ