29/10/2020
Array

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

PASOK
το όνομα που κανείς δεν άκουσε, αναφέρεται αρκετές φορές στις απομαγνητοφωνήσεις. Πρόκειται για τον ΓΓ δικαιοσύνης στην Εθνοσωτήριο κυβέρνηση Σημίτη. Τώρα θα το πείτε;

Βουτηγμένα στη σήψη και τον τρόμο συλλήβδην τα ΜΜΕ προσπαθούν να συγκαλύψουν τα αφεντικά και τους νταβατζήδες τους. Υποτίμησαν όμως τη δύναμη του διαδικτύου.

Όπως προαναγγείλαμε, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης ενός σαθρού συστήματος που βασιλεύει ακόμα και σήμερα υποδουλώνοντας κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Γι’ αυτό μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Πέραν κομματικών ή άλλων ιδεολογικών τοποθετήσεων. Όχι άλλη σιωπή και μπουκωμένα στόματα από το φαΐ ή ραμμένα από τον τρόμο. Ένα σύστημα που δημιουργήθηκε από το ίδιο το κράτος με απώτερο σκοπό τη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου. Ποιοί το δημιούργησαν; Διαβάστε τα γεγονότα:

31 Δεκεμβρίου 1997 τα αδέρφια Παναγιώτης και Κώστας Βλαστός παίρνουν πενθήμερη άδεια από τις φυλακές παρότι πρόσφατα είχαν καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη για τις ανθρωποκτονίες Ναστούλη και Σίνου το 1994. Την τελευταία ημέρα της άδειας τους συλλαμβάνονται σε μπλόκο στην Λ. Καβάλας μετά το Δαφνί έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους πιστόλια, σφάιρες, ακόμη και αλεξίσφαιρα γιλέκα! Ο αξιωματικός αναφέρει το γεγονός και ζητά εντολές όπως γίνεται σε τέτοιας σοβαρότητας συμβάντα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λαμβάνουν εντολή από την εισαγγελία να αφήσουν τους δύο συλληφθέντες ελεύθερους! Για να γυρίσουν μάλιστα μόνοι τους στον Κορυδαλλό!! Οι πληροφορίες τις εποχής λένε πως την εντολή τη μετέφερε στον αξιωματικό ο αρμόδιος Εισαγγελέας εκτελέσεως ποινών.

NTALIANAS
Κύριε Καρχιμάκη, τον κύριο με τα γυαλιά δεξιά σας τον γνωρίζετε; Θα καταθέσετε μήπως κάποια επερώτηση στη βουλή για το θέμα που αποκαλύπτουμε;

Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο οποιοσδήποτε εισαγγελέας να δώσει τέτοια εντολή. Δηλαδή, δυό βαρυποινίτες που έχουν πάρει καταχρηστικά άδεια και συλλαμβάνονται με εργαλεία εγκλήματος λίγες ώρες πριν τη λήξη της άδειας τους, όχι μόνο να μην συλληφθούν. Όχι μόνο να μη γίνει έστω μεταγωγή στο σοφρωνίστικό κατάστημα αφού η άδεια τους έληγε σε λίγες ώρες. Αλλά να αφεθούν τελείως ελεύθεροι για να επιστρέψουν μόνοι τους στον Κορυδαλλό! Τέτοιο μαφιόζικο πραξικόπημα καταλαβαίνετε ότι μπορεί να γίνει μόνο με Υπουργική εντολή ή έστω εντολή του ΓΓραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης. ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. Υπουργός δικαιοσύνης ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

Το συμβάν αυτό όχι μόνο έχει αποσιωπηθεί αλλά τα ΜΜ”Ε” προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα με γελοίες και άθλιες μυθοπλασίες. Είναι αυτονόητο ότι Μέσα που επηρεάζονται με οποιονδήποτε τρόπο από τον κύριο Μπόμπολα δεν θα παρατεθούν. Για να δείξουμε το μέγεθος της σήψης, θα αναφερθούμε αποκλειστικά στα υπόλοιπα. Διαβάστε λοιπόν πως περιγράφει το ‘Έγκριτο” βήμα τα γεγονότα, εξαφανίζοντας το συμβάν. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται όλες οι “σοβαρές” εφημερίδες (μόνο η Εσπρέσσο αναφέρθηκε στο γεγονός). 

Πως λοιπόν μια κρατική μηχανή υιοθέτησε έναν άνθρωπο (και άλλους) σαν τον Βλαστό; Πως επετράπηκε αυτό το πραξικόπημα στο χώρο της δικαιοσύνης; Η αρχή του 1998 θα μείνει στην ιστορία ως το μεταπολιτευτικό πραξικόπημα στο χώρο της δικαιοσύνης, απαραίτητο όπως φάνηκε για τον ορυμαγδό που ακολούθησε με τη ληστεία των δημόσιων ταμείων, του χρηματιστηρίου και των δημοσίων έργων. Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ως υπουργός δικαιοσύνης με απίστευτες μεθοδεύσεις κατέλυσε όλους τους υφιστάμενους θεσμούς, ακόμη και τον Άρειο Πάγο με πλήρη κάλυψη του Κώστα Σημίτη. Για να καταλάβετε το μέγεθος της μεθόδευσης, ήταν η πρώτη φορά (επί δημοκρατίας) που τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σημίτη καταδίκασαν όλοι οι εν ζωή πρόεδροι του ΔΣΑ προβαίνοντας ακόμα και σε κατάληψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Αείμνηστος Γιαννόπουλος έφτασε μάλιστα σε σημείο να απαγορεύσει την είσοδο σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Αυτή λοιπόν τη μαύρη περίοδο μπήκαν τα θεμέλια της σύγχρονης διαπλοκής που απαιτούσαν ελεγχόμενη δικαιοσύνη, αδίστακτο παρακράτος και άφθονο τρόμο. Διαβάστε σχετικά. Ο έλεγχος της ενημέρωσης έθαψε γρήγορα και αυτά τα γεγονότα.

πως να κρατήσεις κακία σ' αυτό το γλυκύτατο πλάσμα;
δεν κατάλαβε τίποτα.

Όπως άλλωστε τα παραποιεί εως και σήμερα με χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα του Περιβόητου Γραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης. Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια παραπλάνησης, όλα τα μέσα ανέφεραν ότι στις απομαγνητοφωνήσεις αναφέρεται ως “γραμματέας” χωρίς να κατονομάζεται. Εμείς δεν λέμε ότι οι υπόδικοι έλεγαν αλήθειες. Αναρωτιώμαστε όμως γιατί αποκρύφθηκε το έγγραφο που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο από την Παρασκευή το πρωΐ; Ακόμα κσι το κεντρικό δελτίο του Άλτερ (υπό καθεστώς τρόμου προφανώς) επαναλήφθηκε η ίδια ανακρίβεια. Δείτε λοιπόν το έγγραφο που αναφέρει ξεκάθαρα το όνομα του Γραμματέα στις απομαγνητοφωνήσεις. Αποκρύφθηκε απλά γιατί συνδέεται άμεσα (λόγω θέσης τότε) με την υπόθεση που αναλύουμε. Υπόθεση που δεν υφίσταται για τα ΜΜ”Ε”. Αναφερθήκαμε στο Άλτερ γιατί παρότι δεν έχει άμεση σχέση με τους διαπλεκόμενους αποσιώπησε τα γεγονότα. Στη συνέχεια θα δούμε κάποιες απομαγνητοφωνήσεις που μπορούν να μας διαφωτίσουν για το θέμα.

Τη χρυσή πενταετία που ακολούθησε (’98 – 03) έπεσαν οι μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην ιστορία του Ελληνικού κράτους. Χρυσή ευκαιρία για εύκολο πλουτισμό υπό μορφή πλιάτσικου. Η συνταγή ήταν εύκολη και πλέον υπήρχε το νομικό πλαίσιο: Δημόσια έργα, υπερτιμολογήσεις, υπεργολαβίες. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις απαιτούμενες μειοδοσίες στους διαγωνισμούς τα φτηνά, ανασφάλιστα εργατικά χέρια και τα φτηνότερα μέσα. Ανασφάλιστοι, παράνομοι μετανάστες λοιπόν και εργαλεία “Σχεδόν Τσάμπα”. Η επιλογή του ανθρώπου ήταν μονόδρομος: Τρομπούκης. Συλληφθείς για δουλεμπόριο, ήξερε πολύ καλά τον τρόπο να διαχειρίζεται εργατικό δυναμικό τρομοκρατώντας ακόμα και Έλληνες εργάτες για να μην τους κολλάει ένσημα. Πόσο μάλλον τους “λαθραίους” που ήταν απολύτως αναλώσιμοι και φτηνοί. Όσο για τα μέσα; Υπάρχει κάτι φτηνότερο από τα κλεμμένα φορτηγά;  

Πέραν τις παραφιλολογίας για τις σχέσεις Τρομπούκη και Υιού του Αείμνηστου υπουργού δικαιοσύνης, όλοι στην Αμφιλοχία γνωρίζουν (και δηλώνουν επωνύμως) ότι τόσο ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος από τη θέση του υπουργού δικαιοσύνης όσο και ο υιός του τον βοήθησαν να κάνει περιουσία. Πως ένας εν ενεργεία υπουργός δικαιοσύνης προσεγγίζει ένα τέτοιο μπουμπούκι (με δυο καταδικαστικές αποφάσεις για ένοπλη ληστεία και δουλεμπόριο) και τον βοηθά; Φαίνεται πως ο αείμνηστος είχε αναλάβει εργολαβικά το θέμα της “Ισχυρής Ελλάδας” και το πήγε επιτυχώς μέχρι τέλους. Η βοήθεια λοιπόν δόθηκε μέσω της εταιρείας “Θέμις Κατασκευαστική” του Κυρίου Καλογρίτσα, όπου πήρε όλα τα σχετιζόμενα με το υπουργείο δικαιοσύνης έργα, από το Εφετείο, τις φυλακές, δικαστικά μέγαρα, εποπτευόταν μάλιστα από το ίδιο το υπουργείο!! Η εποπτεία βέβαια δεν πρέπει να ήταν και τόσο επισταμένη αφού σύμφωνα με τη Real News η Θέμις κατασκευαστική παρέθεσε ψευδή οικονομικά στοιχεία στη σύνταξη φακέλου για την είσοδο της στο χρηματιστήριο το 2000. Συνεργαζόταν μάλιστα με την Ιταλική εταιρεία Farsura με την οποία κοινοπρακτικά πήραν το έργο της σήραγγας στην Κατάρα, έργο που δεν έγινε ποτέ όταν στην Ιταλία ξέσπασε σκάνδαλο για την εν λόγω εταιρεία, τη σχέση της με την Ιταλική μαφία και το χρηματισμό των εκεί πολιτικών. Εδώ το υπουργείο πάλι δεν πήρε μυρωδιά παρ’ όλη την “επιστασία”.

Ο κύριος Τρομπούκης λοιπόν ήταν βασικός υπεργολάβος σε αυτά τα έργα γεγονός που εξηγεί την “ευεργεσία” που προαναφέραμε. Ο κύριος Τρομπούκης επίσης εμπλέκεται σε πληθώρα έργων όπως η περιβόητη Ολυμπία οδός με πρακτικές που εξόργισαν ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (προς τιμήν του κου Κουτσούκου οι ενέργειες και οι δηλώσεις του). Το ισχυρό αυτό σύστημα του τρόμου συνέχισε ανενόχλητο τη δράση του και επι Νέας Δημοκρατίας δείχνοντας ότι οι δηλώσεις του Μπαϊραχτάρη έμειναν ευσεβείς πόθοι. Θαμμένοι κάτω από τις στάχτες των δασών και των νεκρών της Ηλείας με έναν λαό να πιστεύει σε ψυχώσεις. Κύριοι, λαγούς με αναμένα στουπιά δεν χρησιμοποιούν οι Νεφελίμ. Σε αυτό το έγκλημα υπάρχουν υπεύθυνοι, θεσμικά και ποινικά. Όσο δεν τους οδηγείτε στη δικαιοσύνη και τους αφήνετε να ποζάρουν στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων είστε συνυπεύθυνοι. Όσο ο κύριος Σημίτης που “δεν είχε αντιληφθεί” και τώρα τεχνηέντως σιωπά.

“Αδερφέ είμαι με τον Πατέρα” αναφωνούσε ο Τρομπούκης πλάι στον Καλογρίτσα σε συνομιλία με τον Βλαστό. Μια ευτυχισμένη οικογένεια. Εις βάρος των υπολοίπων Ελληνικών οικογενειών. Που την πάτησε από τη δικιά της απληστία. Αλλιώς όλοι θα δρούσαν ανενόχλητοι υφαρπάζοντας τον εθνικό πλούτο, δολοφονώντας μετανάστες στα δημόσια έργα, κάτω από τις ρόδες των κλεμμένων φορτηγών. Η απληστία τους που οδήγησε στην υπόθεση Παναγόπουλου είναι η χρυσή ευκαιρία για κάθαρση. Εδώ και τώρα.

(το γιατί η ΕΕ έκλεινε τα μάτια σε αυτό το πλιάτσικο στους κοινοτικούς πόρους θα το δούμε σε άλλο άρθρο)

Αυτό που προέχει τώρα είναι η παραδειγματική τιμωρία. Γιατί αυτή η σήψη έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις: Ποιός θα κακίσει τον χαμηλόμισθο αστυνομικό που γίνεται απατεώνας όταν το ίδιο το κράτος απελευθερώνει και χρησιμοποιεί δολοφόνους αστυνομικών; Τι θα πούμε στους αστυνομικούς – θύματα των Βλαστών δυό μήνες μετά την φυγάδευση τους;

Τι θα πούμε στα παιδιά μας που γεννιώνται χρεωμένα επειδή κάποια καθάρματα υπερχρέωσαν τη χώρα για να πλουτίσουν οι Εθνικοί νταβατζήδες;

Η λύση είναι μια και απλή. Άμεση δέσμευση περιουσιών ΟΛΩΝ αυτών που εισέπραξαν έστω και μια δραχμή από έργα του δημοσίου εάν και εφ’ όσον τεκμηριωθεί ότι στην αλυσίδα (Μειοδότης, ανάδοχος, εργολάβος, υπεργολάβος) υπήρξε έκνομη δραστηριότητα. Απαιτείται μια απλή νομοθετική ρύθμιση, ούτε βασικοί μέτοχοι, ούτε Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο φτιάχνουμε τους Δείκτες αλλά κυρίως ξεριζώνουμε δια παντός το καρκίνωμα της διαπλοκής. Τολμήστε κύριοι, Όσοι Ζωντανοί. Αλλιώς συνυπεύθυνοι.

Και τώρα δεν υπάρχει ούτε Χριστοφοράκος ούτε Σημίτης (γερμανοτραφείς εκλεκτοί της ΕΕ) για να δώσουν Ευρωπαίκή ασυλία στα ντόπια εγκλήματα.

Το γιατί αποσιώπησαν το γεγονός το Άλτερ, ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Αντέννα ίσως εξηγείται και από αυτό το έγγραφο που πάλι ξέχασαν να το αναφέρουν τα ΜΜ”Ε” (γιατί άραγε). Για το Άλτερ βέβαια υπήρξε και συμμόρφωση από την τρομοκρατική επίθεση. Αυτό το θέμα σε επόμενο άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όταν η Σοφία Βέμπο ξυλοκόπησε δημόσια τη Σπεράντζα Βρανά!

Ζήλια. Ένα… ζιζάνιο που μολύνει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα. Ένα συναίσθημα που οδηγεί τον άνθρωπο σε ακραίες αντιδράσεις. Πόσα και πόσα δεν...

Krasukha: Το ρωσικό υπερόπλο κατά των Drones έστειλε ο Πούτιν στην Αρμενία!

Το πανίσχυρο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που έχει αναπτύξει η ρωσική πολεμική βιομηχανία έχει φτάσει στα χέρια των Αρμενίων εδώ και λίγες ώρες. Δεν είναι...

Καλλιστω: Είναι σύμπτωση που ένα πλοίο με προορισμό την Τουρκια εμβολίζει ένα πολεμικο μας παραμονή της εθνικής επετείου;

Το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι γνωστό σε όλους τους πλοιάρχους που ταξιδεύουν στη θάλασσα του Πειραιά ότι εκεί  πλέουν πολεμικά πλοία τα...

Το Charlie Hebdo ξεφτίλισε τον Ερντογάν! – Η χυδαία ανάρτηση Τούρκου υπουργού

Αυτό που δεν τολμά να κάνει η Ευρώπη (να την πει στα ίσια στον Ερντογάν), το κάνει το σατιρικό, αλλά και ηρωικό, γαλλικό περιοδικό...

Ήθελαν μπίζνες με τους Τούρκους οι Ισπανοί και τώρα καταρρέουν παρέα

Πλήρης κατάρρευση της τουρκικής λίρας όπως και των ισπανικών τραπεζών. Γιατί; Γιατί έτσι εξηγούνται όλα. Όπως και ο λόγος που οι ισπανοί δεν δεχόντουσαν...

Τώρα: Έμμεσο καρφί Τσιοδρα στην πολιτική ηγεσία και τον Κυριακο Μητσοτάκη προσωπικά

Ήταν απίστευτο το καρφί που πέταξε για τον πρωθυπουργό προσωπικά. Δεν έχω πάει σε καφέ από τον Φεβρουάριο είπε ο Σωτηρης Τσιόδρας φωτογραφίζοντας την...

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα; – Με πόσους τελικά τον έχει απατήσει η Μυρσινη;

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες αν επαληθευτεί το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» που αναρωτιέται μήπως τελικά ο Δούκας δεν είναι πατέρας του Νικηφόρου...

Κάποιος να τους πει στο ΥΠΕΘΑ πως στην Google φαίνονται όλα…

Εντύπωση και προβληματισμό μας είχε προκαλέσει από το πρωί το γεγονός πως ο ΥΕΘΑ δεν έβγαλε Ημερήσια Διαταγή για την σημερινή εθνική γιορτή... Πρίν από...

Η Ισλαμική παράνοια στο Μπαγκλαντές και ο δολοφόνος των ηλικιωμένων στα Χανιά (φωτό)

Βλέποντας το μίσος στα πρόσωπα τους στο βίντεο που ακολουθεί, αναρωτιόμαστε εάν και ο δολοφόνος από το Μπαγκλαντές που κατέσφαξε το ηλικιωμένο ζευγάρι στα...

Ανελέητο ξύλο σε Τούρκους φασίστες από Αρμένιους και Γάλλους! (video)

Μετά από προκλήσεις κι επιθέσεις με σφυριά από Τούρκους που είχαν βρεθεί στην πορεία των Αρμενίων σε πόλη της Γαλλίας, κάποιοι Αρμένιοι, αλλά  και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όταν η Σοφία Βέμπο ξυλοκόπησε δημόσια τη Σπεράντζα Βρανά!

Ζήλια. Ένα… ζιζάνιο που μολύνει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα. Ένα συναίσθημα που οδηγεί τον άνθρωπο σε ακραίες αντιδράσεις. Πόσα και πόσα δεν...

Krasukha: Το ρωσικό υπερόπλο κατά των Drones έστειλε ο Πούτιν στην Αρμενία!

Το πανίσχυρο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που έχει αναπτύξει η ρωσική πολεμική βιομηχανία έχει φτάσει στα χέρια των Αρμενίων εδώ και λίγες ώρες. Δεν είναι...

Καλλιστω: Είναι σύμπτωση που ένα πλοίο με προορισμό την Τουρκια εμβολίζει ένα πολεμικο μας παραμονή της εθνικής επετείου;

Το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι γνωστό σε όλους τους πλοιάρχους που ταξιδεύουν στη θάλασσα του Πειραιά ότι εκεί  πλέουν πολεμικά πλοία τα...

Το Charlie Hebdo ξεφτίλισε τον Ερντογάν! – Η χυδαία ανάρτηση Τούρκου υπουργού

Αυτό που δεν τολμά να κάνει η Ευρώπη (να την πει στα ίσια στον Ερντογάν), το κάνει το σατιρικό, αλλά και ηρωικό, γαλλικό περιοδικό...

Ήθελαν μπίζνες με τους Τούρκους οι Ισπανοί και τώρα καταρρέουν παρέα

Πλήρης κατάρρευση της τουρκικής λίρας όπως και των ισπανικών τραπεζών. Γιατί; Γιατί έτσι εξηγούνται όλα. Όπως και ο λόγος που οι ισπανοί δεν δεχόντουσαν...

Τώρα: Έμμεσο καρφί Τσιοδρα στην πολιτική ηγεσία και τον Κυριακο Μητσοτάκη προσωπικά

Ήταν απίστευτο το καρφί που πέταξε για τον πρωθυπουργό προσωπικά. Δεν έχω πάει σε καφέ από τον Φεβρουάριο είπε ο Σωτηρης Τσιόδρας φωτογραφίζοντας την...