28/10/2020

ΠΕΡΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΡΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

Αναμετάδοση.
Τελευταίο δημοσίευμα: «Πρωτοφανές! Επικεφαλής κράτους προεξοφλεί στρατιωτική συντριβή της πατρίδας του.»
Ο συνεχιζόμενος θόρυβος για την «τυχαία άτυχη» δήλωση του προέδρου Ν. Αναστασιάδη βλάπτει τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Και ας μην ξεχνάμε ότι και παλαιότερα και στο πρόσφατο παρελθόν ΤΑΓΟΙ που διεκδικούσαν τον ρόλο ηγετών και εθναρχών μας και εσκεμμένες δηλώσεις έκαναν, αλλά και το χείριστο…τις μετέτρεψαν και σε επαίσχυντες πράξεις. Ας μην ανοίξουμε διάλογο λοιπόν διότι δεν θα τελειώσει ο ούτε στο διηνεκές…..
Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Γιώργος Σεφέρης, 1900-1971, Έλληνας ποιητής, Νόμπελ 1963
Οι Έλληνες, για να πάνε μπροστά, πρέπει να κοιτάζουν πίσω.
Δημήτριος Καμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος
Το timing ήταν εντελώς, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για την δήλωση αυτή, όταν η ΕΛΛΑΔΑ με ασκήσεις αποτροπής της βάρβαρης τουρκικής επιθετικότητας και τόνωσης του ηθικού του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
Δύο τινά έπρεπε να γίνουν αλλά ΦΕΥ….Ή δεν θα γινόταν η ατυχής δήλωση αυτή την οποία εκμεταλλεύθηκε και η Τουρκία…., ή έπρεπε να διατυπωθεί διαφορετικά με βάση την εγκατάλειψη και προδοσία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ το 1974… Ως εκ τούτου …. Αν και αυτό αχρείαστο θα ήταν…Κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να δηλώσει… «Ότι εάν η μικρή ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κύπρος και πάλι εγκαταλειφθεί, από όλους, παρ όλον ότι θα ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ μέχρις εσχάτων, ενδεχομένως να υπάρξει μια νέα Εθνική Τραγωδία……»
Αυτονόητο είναι ότι η μικρή άοπλη μικρή Κύπρος σήμερα δεν έχει τις δυνατότητες να … «επιτεθεί» στην κατοχική Τουρκία…Να λέμε την σκάφη, σκάφη και τα σύκα, σύκα….. Ως εκ τούτου όπως αναφέρθηκε και σε σχετικό άρθρο…. Αν η Τουρκία αποφασίσει ότι αυτή θα επιτεθεί στη Κύπρο μας …. και αν έρθουν οι μύριοι (Μήδοι) βάρβαροι, βέβαιον είναι ότι οι Κυπραίοι ΟΛΟΙ μας «θα αντιστασταθώμεν μέχρις εσχάτων και αν εγκαταλειφθώμεν …σίγουρα και πάλι θα κατασφαγώμεν…..» Αν λοιπόν η μητέρα πατρίδα διαγράψει το δόγμα «Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ» και αποφασίσει ότι αυτή την φορά η Κύπρος, δεν θα εγκαταλειφθεί ξανά, να είναι βεβαία ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ Κυπραίοι και τα όπλα έχουν παρά πόδα και μέχρις εσχάτων θα αγωνισθούν…. μαζί με τους ΕΛΛΗΝΕΣ αδελφούς….
Αν μείνουμε μόνοι και προδομένοι πάλι, τότε σε γρανιτένια πλάκα χαράξτε το Λακωνικό μεταθανάτιο επίγραμμα ….Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΛΕΙΝ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙΝ, ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ…. (Παράφραση)
Και Αιωνία η μνήμη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ…ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ….ΑΥΤΑ!
Ανά τους αιώνες αυτό το έρημο πολύπαθο ακριτικό νησί αγωνίζεται εύτολμα να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ…..και πάντα μόνο βρίσκεται και πάντα εγκαταλελειμμένο…
Τα βιώματα και η προδοσία του 1974 ακόμη μας …κατατρέχουν….
1974…ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΤΥΠΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΣ
1974…Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ
1974…ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Γ. Μαύρος Υπουργός Εξωτερικών……
1974….Στην Αθήνα ο τότε πρωθυπουργός … , αντίθετα με τις δηλώσεις Μαύρου, επέλεξε το πρώτο…., όπως και αργότερα ο κ. Σημίτης με το θέμα των πυραύλων S 300….
Aλλά και παλαιότερα …. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΤΟ ΜΕΝ ΑΓΓΛΙΚΟ, ΤΟ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ…ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΣΦΥΞΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ….
Και ας μην ξεχνάμε τους δόλιους συμμάχους …Από το 1974 επέβαλαν εμπάργκο βαρέως οπλισμού ( Ίδε S 300) στην …Κύπρο…, ως εάν αυτή …έκανε απόβαση στην Τουρκία και κατέσφαξε χιλιάδες αμάχους….. ΑΙΔΩΣ….
Το σχόλιο αυτό γράφτηκε από παλαίμαχο Ε.Α. Καταδρομέα που συμμετείχε στην αντιμετώπιση των μυρίων βαρβάρων το 1974. Ο ίδιος έχασε τους καλύτερους του φίλους, τους στενότερους του συγγενείς, αλλά και τον αγαπημένο του ήρωα αδελφό ο οποίος όταν περικυκλώθηκε από μυρίους βαρβάρους βροντοφώναξε ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ και έπεσε ηρωϊκά μαχόμενος μαζί με τους ολίγους συμπολεμιστές τους…. ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ….. γιατί ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ( Και πολύ καλά έκαναν…) Η οικογένεια του κατάγεται από την ηρωϊκή κατεχόμενη ΜΕΣΑΟΡΙΑ….. η οποία πλήρωσε βαρύ τίμημα αίματος το 1974……
Σημείωση: Και το τελευταίο ..Η Τουρκία διατηρεί περί τους 50000 κατοχικούς στρατιώτες και τελευταία έστειλε επί πλέον ενισχύσεις…στην κατεχόμενη Κύπρο….Η μητέρα πατρίδα …. πόσους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ …ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΟ;;;;;;;
H KYΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ….
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….
Σχετικό άρθρο που δημοσίευσε η έγκυρη ιστοσελίδα Olympia.gr.
Η Κύπρος από όλους προδόθηκε, εκτός από τον απλό ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό…
Αποσπάσματα.
Οι ολίγοι Ελληνοκύπριοι και Ελλαδίτες αδελφοί αποδυναμωμένοι, άοπλοι και χωρίς ενισχύσεις πλέον, αντιμετωπίζουν σθεναρά μόνοι τις ορδές των μυρίων Τούρκων σιδερόφρακτων εισβολέων από ξηρά, θάλασσα και αέρα, αφού βοήθεια, από την Ελλάδα δεν μπορούσε να σταλεί λόγω του ότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΚΕΙΤΟ ΜΑΚΡΑΝ….
1974. Νεκροί άμαχοι και στρατιώτες περί τις 6000 ανάμεσα τους και αρκετοί Ελλαδίτες αδελφοί.. Αγνοούμενοι 1619. Εκτοπισμένοι πρόσφυγες, άνω των 150000. Εγκλωβισμένοι άνω των 20000. 37% κατεχόμενα εδάφη.
Η Ελληνική κυβέρνηση, όποια και να ήταν η στρατιωτική της δύναμη το 1974, έπρεπε να είχε «τουλάχιστον» καθ οιονδήποτε τρόπο, αποστείλει ενισχύσεις και πολεμοφόδια στην δοκιμαζόμενη Κύπρο προς ενίσχυση των αδελφών Ελλήνων Κυπρίων. Το ότι ο Καραμανλής ουδέν έπραξε για να βοηθήσει την Κύπρο την ώρα της μεγαλύτερης της δοκιμασίας, δυστυχώς για τον ίδιο, αυτό καταγράφηκε με μελανά ανεξίτηλα χρώματα ντροπής στην Ελληνική Ιστορία…….
Το 1967, μια άλλη Ελληνική Κυβέρνηση, μη δημοκρατική, απέσυρε τη μεραρχία από την Κύπρο και την άφησε γυμνή. Το 1974, μια άλλη Κυβέρνηση δημοκρατική, εγκατέλειψε την Κύπρο ανυπεράσπιστη στον δεύτερο Αττίλα.
1998. ΡΩΣΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S 300
Αντί στην Κύπρο, κατέληξαν στην Κρήτη
Οι πύραυλοι S-300 παραδόθηκαν τελικά προς ενταφιασμό στην Κρήτη, για να μαρτυρούν τον εξευτελισμό μιας ηρωικής πρωτοβουλίας του Κληρίδη για τη σωτηρία της Κύπρου. Ο ΥΠΑΜ Γ. Ομήρου, προς μεγάλη του τιμή, παραιτήθηκε από ευθιξία μετά τη σύσκεψη των Αθηνών. ( Από 28 Φεβρ. 1998 έως 4 Ιαν. 1999)
keimeno antonas dimokratia
Η στάση του Σημίτη στο Κυπριακό, οι S-300 και οι βαριές κουβέντες με τον Κληρίδη
Ο Κ. Σημίτης προσπάθησε να πείσει τον Γ. Κληρίδη να ακυρώσει την παραγγελία ή να μεταφερθούν οι πύραυλοι στην Κρήτη, όπως και έγινε. Με τη στάση του αυτή προκαλεί μίνι κρίση στις σχέσεις της Αθήνας – Λευκωσίας.
27ης Νοεμβρίου 1998 στο Μέγαρο Μαξίμου, με βάση μαρτυρία του τότε υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος συμμετείχε, τότε ειπώθηκαν βαριές κουβέντες.
Απόσπασμα.
Στη συνέχεια όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πρόεδρος Κληρίδης επιχειρηματολογεί, διαφωνώντας με τον Κ. Σημίτη για τα όσα είχε αναφέρει για την στρατιωτική πτυχή του θέματος και ακολουθεί ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων διάλογος.
Πρωθυπουργός Σημίτης: Τι θα συμβεί αν οι Τούρκοι στείλουν αεροπλάνα για υπερπτήσεις πάνω από τη Λευκωσία;
Πρόεδρος Κληρίδης: Θα τους καταγγείλουμε στο Συμβούλιο Ασφαλείας.
Πρωθυπουργός Σημίτης: Δεν θα επηρεαστεί ο τουρισμός σας;
Πρόεδρος Κληρίδης: Θα το αντέξουμε. Η οικονομία μας είναι ισχυρή.
Πρωθυπουργός Σημίτης: Και αν οι Τούρκοι προχωρήσουν σε κάποιας μορφής χερσαία επιχείρηση, για να καταλάβουν εδάφη; Τι θα γίνει;
Πρόεδρος Κληρίδης: Θα γίνει πόλεμος!
Ο Σημίτης άκουσε με έκπληξη και έκδηλη ταραχή τη χωρίς δισταγμούς αναφορά του Κληρίδη για πόλεμο και περιορίστηκε να αναφωνήσει επαναλαμβάνοντας δις το ερώτημα: «πόλεμος; πόλεμος;».
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ …ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΡΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ…..
Οι ΗΠΑ επέβαλαν εμπάργκο σε Τουρκία και Κυπριακή Δημοκρατία, λόγω του πολέμου ωστόσο τα ιμπεριαλιστικά τερτίπια των ΗΠΑ κράτησαν μόνο τέσσερα (;) χρόνια και συνέχισα να προμηθεύουν με βαρύ οπλισμό την Τουρκία, η οποία εν συνεχεία εξοπλίζει τον στρατό κατοχής στη Κύπρο…..
Τέλος, διερωτώμαι, ποια είναι η ενδεδειγμένη αποτρεπτική ισχύ και της Ελλάδας και της Κύπρου, έναντι των βαρβάρων, που πάντα έχουν την στήριξη και ανοχή των δόλιων μας συμμάχων, ούτως ώστε να υπάρξει ουσιαστική αντίσταση στις βλέψεις και διεκδικήσεις των επίδοξων ολετήρων του Ελληνισμού…..Έχουν περάσει 46 χρόνια και οι εισβολείς παραμένουν στη Κύπρο…υποστηριζόμενοι από τους Αγγλοαμερικανούς και το ΝΑΤΟ ….και στο θύμα της Τουρκίας την Κύπρο συνεχίζεται το εμπάργκο όπλων…..
Ζήτω η Ελληνική ηρωϊκή ακριτικήΕλληνική Κύπρος και ας ευχόμαστε να μην είναι υποψήφια για πολλοστή φορά, για ακόμη μια προδοσία εις βάρος της……
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ …ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΛΟΣ…..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ olympia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καλλιστω: Η Ελλάδα έχασε πολεμικό πλοίο εν καιρώ ειρήνης μέσα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας (Βίντεο)

Θλιβερές εικόνες από τη μοιραία σύγκρουση πλοίων λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Εμπορικό πλοίο εμβόλισε το πολεμικο πλοίο Καλλιστω και το έκοψε...

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα; – Με πόσους τελικά τον έχει απατήσει η Μυρσινη;

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες αν επαληθευτεί το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» που αναρωτιέται μήπως τελικά ο Δούκας δεν είναι πατέρας του Νικηφόρου...

Ήθελαν μπίζνες με τους Τούρκους οι Ισπανοί και τώρα καταρρέουν παρέα

Πλήρης κατάρρευση της τουρκικής λίρας όπως και των ισπανικών τραπεζών. Γιατί; Γιατί έτσι εξηγούνται όλα. Όπως και ο λόγος που οι ισπανοί δεν δεχόντουσαν...

Τώρα: Έμμεσο καρφί Τσιοδρα στην πολιτική ηγεσία και τον Κυριακο Μητσοτάκη προσωπικά

Ήταν απίστευτο το καρφί που πέταξε για τον πρωθυπουργό προσωπικά. Δεν έχω πάει σε καφέ από τον Φεβρουάριο είπε ο Σωτηρης Τσιόδρας φωτογραφίζοντας την...

Καλλιστω: Προορισμό την Τουρκια είχε το πλοίο που εμβόλισε το πολεμικο μας πλοίο

Με προορισμό την Τουρκια είχε αποπλεύσει το πλοίο που εμβόλισε το Καλλιστω, έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Μαλιστα στο σημείο που έγινε το ατύχημα...

Γιατί οι ξένοι επενδυτές εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα;

Τις τελευταίες ώρες ένα εξαιρετικά ανησυχητικό σημάδι χτυπάει την ελληνική οικονομία. Μιλάμε για μαζικές εκροές κεφαλαίων από τους ξένους επενδυτές. Προκαλεί μεγάλη απορία η έντονη...

Η κίνηση ματ του Δένδια στην συνάντηση με τον Λαβρόφ

Εξαιτερική επιλογή του ΥΠΕΞ να βγει φωτο με τον Ρώσο ΥΠΕΞ κυριο Λαβρόφ, δίπλα σε έναν πρώην ΥΠΕΞ της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, τον Capo D'Istria....

Τα Ελληνόπουλα διδάσκονται ότι το ’40 κρυφτήκαμε στα… υπόγεια και τρέξαμε στις τράπεζες!

Έτσι περιγράφεται στο βιβλίο Γλώσσας της Ε' Δημοτικού το Έπος της Αλβανίας. Τι καταγγέλλει ο δάσκαλος Δημήτρης Νάτσιος στην «Εστία». Μας έμελλε να το ζήσουμε...

Ρεζίλι έγινε ο Ερντογάν! Την ώρα που καλεί σε μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων..

...Η γυναίκα του ποζάρει με πανάκριβη τσάντα Hermes! Άφθονο γέλιο προκαλεί η ιερή οργή του Ερντογάν που καλέι όλο τον μουσουλμανικό κόσμο να κάνει μποϊκοτάζ...

Η φωτογραφία από το παρελθόν γνωστού υπουργού που δεν θέλει πλέον να θυμαται ότι την έβγαλε

Στην φωτογραφία βλέπουμε πληθώρα στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα πολύ πολύ νιάτα τους. Όλοι σχεδόν αγνώριστοι με εξαίρεση ισως τον Κώστα Λαλιωτη και τον Πέτρο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καλλιστω: Η Ελλάδα έχασε πολεμικό πλοίο εν καιρώ ειρήνης μέσα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας (Βίντεο)

Θλιβερές εικόνες από τη μοιραία σύγκρουση πλοίων λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Εμπορικό πλοίο εμβόλισε το πολεμικο πλοίο Καλλιστω και το έκοψε...

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα; – Με πόσους τελικά τον έχει απατήσει η Μυρσινη;

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες αν επαληθευτεί το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» που αναρωτιέται μήπως τελικά ο Δούκας δεν είναι πατέρας του Νικηφόρου...

Ήθελαν μπίζνες με τους Τούρκους οι Ισπανοί και τώρα καταρρέουν παρέα

Πλήρης κατάρρευση της τουρκικής λίρας όπως και των ισπανικών τραπεζών. Γιατί; Γιατί έτσι εξηγούνται όλα. Όπως και ο λόγος που οι ισπανοί δεν δεχόντουσαν...

Τώρα: Έμμεσο καρφί Τσιοδρα στην πολιτική ηγεσία και τον Κυριακο Μητσοτάκη προσωπικά

Ήταν απίστευτο το καρφί που πέταξε για τον πρωθυπουργό προσωπικά. Δεν έχω πάει σε καφέ από τον Φεβρουάριο είπε ο Σωτηρης Τσιόδρας φωτογραφίζοντας την...

Καλλιστω: Προορισμό την Τουρκια είχε το πλοίο που εμβόλισε το πολεμικο μας πλοίο

Με προορισμό την Τουρκια είχε αποπλεύσει το πλοίο που εμβόλισε το Καλλιστω, έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Μαλιστα στο σημείο που έγινε το ατύχημα...

Γιατί οι ξένοι επενδυτές εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα;

Τις τελευταίες ώρες ένα εξαιρετικά ανησυχητικό σημάδι χτυπάει την ελληνική οικονομία. Μιλάμε για μαζικές εκροές κεφαλαίων από τους ξένους επενδυτές. Προκαλεί μεγάλη απορία η έντονη...