30/10/2020

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Φετουλάχ Γκιουλέν: Ο Ερντογάν είναι τύραννος…Θα έχει την ίδια μοίρα με τον Χίτλερ, τον Στάλιν….και όλους τους όμοιους του διεθνείς εγκληματίες δικτάτορες!

Η τουρκική πειρατεία και εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ
Τουρκικοί «τσαμπουκάδες» στο Αιγαίο – Υπερπτήσεις πάνω από μεγάλα Ελληνικά νησιά. Παραβιάσεις της Ελληνικής ΑΟΖ……. Προσπάθεια, εισβολής χιλιάδων ισλαμιστών βαρβάρων, από την Τουρκία, στα ακριτικά σύνορα του ελληνικού Έβρου…στο Ελληνικό Αιγαίο…στην Ελληνική Κύπρο…..
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ… ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΘΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ … ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ…. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΕΔΑΦΩΝ, ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΑΝ…..
ΙΔΟΥ…..

keimeno antonas turkey1
Παράλληλα, ο πόλεμος και η βία για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητείται μέσα από τις σελίδες του Κορανίου:
«Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Τούρκοι ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» (9: 69).
– «Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).
– «Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους: “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12).
– «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4).
– «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

Δυστυχώς οι αρχέγονοι Τούρκοι που ζούσαν στις στέπες της βαθύτερης βάρβαρης Ανατολής, σε χαμόσπιτα, σε σπηλιές ακόμη και σε δέντρα, εισέβαλαν οι μύριοι δια πυρός και σιδήρου και κατέλαβαν την Ελληνική Μικρά Ασία, που στα ιερά της χώματα ακόμη αχνίζουν τα αίματα και τρίζουν τα τιμημένα ιερά οστά των Ελλήνων εθνομαρτύρων… Εν συνεχεία και πάλι δυστυχώς για όλη την ανθρωπότητα οι βάρβαροι Τούρκοι, που οι πρόγονοι τους Σουλτάνοι της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κατέστρεψαν όλη την Ευρώπη, συνεχίζουν να ζουν με τη μορφή ανθρώπων και να έχουν τη σκληρότητα των άγριων θηρίων, όπως ο Αττίλας, ο «δοξασμένος» πρόγονος και δάσκαλος των Τούρκων ( Εξ ου και η ονομασία της βάρβαρης εισβολής στη Κύπρο ΑΤΤΙΛΑ.), ο πιο αδίστακτος, ο πιο αιμοδιψής και πιο τρομακτικός από οποιονδήποτε πριν. Οι Χριστιανοί πίστευαν ότι προερχόταν από την Κόλαση και τον ονόμασαν »Flagellum Dei » (»Μάστιγα του Θεού» στα λατινικά). Το όνομά του ήταν Αττίλας ο Ούννος. Advertisement Τα πρώτα βήματα: Αττίλας και Μπλέντα Γεννημένος περίπου το 406 μ.Χ. στην Παννονία (περιοχή της σημερινής Ουγγαρίας) ο Αττίλας μαζί με τον αδερφό του Μπλέντα ανέλαβαν από κοινού την ηγεσία της Αυτοκρατορίας των Ούννων μετά το θάνατο του θείου τους Ρούγκα, το 434 μ.Χ.
Συνεχίζω συνοπτικά και ενδεικτικά με «ολίγα» παλαιότερα δημοσιευμένα αποσπάσματα μου και πρόσθετα σχόλια… διότι τα εγκλήματα των βαρβάρων μόνο στην άπατη πίθο των Δαναϊδών χωράνε και αν…..
Το 1974 επιτεθήκατε άνανδρα σε ένα μικρό άοπλο νησί την Ελληνική Κύπρο 500000 κατοίκων…. Ήταν σε αναλογία με την Τουρκία το 0,006097561, με τον εικοσαπλάσιο υπέρτερο στρατό σας εισβολής, αφού σας δόθηκε η αφορμή λόγω του προδοτικού πραξικοπήματος, παραποιήσατε και διαστρεβλώσατε το άρθρο 4 της συνθήκης Ζυρίχης- Λονδίνου…. Και κάνατε ειρηνετική επιχείρηση δόλιοι, (Kıbrıs Barış Harekâtı, Επιχείρηση ειρήνευσης Κύπρου ή τουρκικά: Atilla Kıbrıs Barış Harekâtı, Επιχείρηση ειρήνευσης Κύπρου ή τουρκικά: Atilla Harekâtı, Επιχείρηση ΑττίλαςHarekâtı, Επιχείρηση Αττίλας ) Το λεηλατήσατε, το ρημάξατε, χιλιάδες οι νεκροί, το 37% των εδαφών του, αυθαίρετα το οικειοποιηθήκατε. Ήρθατε πένητες – βάρβαροι και φύγατε εκατομμυριούχοι, από τις λεηλασίες της πλούσιας Βόρειας Ελληνικής Κύπρου. Δεν αφήσατε όρθιο τίποτα, ούτε Μουσεία, ούτε εκκλησιαστικούς θησαυρούς, ούτε το πλούσιο περιεχόμενο των νοικοκυρεμένων σπιτιών των Ελληνοκυπρίων, τα κρατικά θησαυροφυλάκια, τις τράπεζες….Δεν χορτάσατε ούτε από αίμα, ούτε από τις λεηλασίες. Και τώρα θέλετε να λεηλατήσατε και τον ορυκτό πλούτο και της Κύπρου και της Ελλάδας… με βάση το «δίκαιο» του ισχυροτέρου….. Αυτό επιθυμείτε να κάνετε και σήμερα για να ολοκληρώσετε το βάρβαρο έργος σας ….:::: Αιδώς….
Είναι στο αίμα σας. Κτίσατε μια χώρα χωρίς ιστορία. Μόνο με ποινικό μητρώο, σε κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη και την συντηρήσατε, από τις αρπαγές ξένων περιουσιών, που λεηλατήσατε από τις Χριστιανικές ισχυρές μειονότητες που ειρηνικά ζούσαν στην Μ. Ασία και τις μικρές χώρες που κατακτήσατε….Με την δύναμη της σπάθης και τον υπέρτερο στρατό σας πετύχατε ντροπιαστικές νίκες και κατακτήσεις….Ποτέ δεν αντιμετωπίσατε ισοδύναμους στρατούς, αλλά και αν αντιμετωπίζατε ντροπιαστικές ήττες είχατε…ακόμη και από μια φούχτα ηρωϊκών Ελλήνων επαναστατών….. Όσον αφορά τις νίκες σας και αυτές ντροπιαστικές ήταν…. .
Δεν φτάνουν ποτέ, δεν χορταίνουν το αδηφάγο σας στόμα, ούτε οι κλεψιές σας, ούτε τα εγκλήματα πολέμου, που ανά τους αιώνες διαπράττετε. Δεν αισχύνεσθε, που η Διεθνής Κοινότητα σας κοιτά με περιφρόνηση….;;;; Άπατη είναι η πίθος των Δαναϊδών, για εσάς και τα εγκλήματα σας.
Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού, γράφει ο Λούθηρος Μαρτίνος.
Για τους Ρωμιούς της Πόλης, οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα σαν να λέμε….χολέρα, πλημμύρα, σεισμός…ένα τέτοιο πράγμα οι Τούρκοι γεννικά, Μαρία Ιορδανίδου.
.
Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης, Τσάρος Νικόλαος.
Οι Τούρκοι είναι προτιμότερο να εξοντωθούν, παρά να κατακτηθούν…την εξόντωση τους προτιμούσε ο Ναπολέων….
Δεν υπάρχει σημαία τόσο μεγάλη για να καλύψει την ντροπή το να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους…HowardZinn.
Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό …Τσώρτσιλ…..
Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του.
«Επαναστατική Προκήρυξις» Ρήγας Φεραίος..
Και δύο ενδεικτικές λαογραφικές παροιμίες… ( Η μακαριστή μάνα μου Ανδριάνα τις έλεγε…)
«Ο Τούρκος κι η ουχιά δεν έχουνε μπιστιά»
«Τούρκο φίλευε κώλο φύλαγε…Τούρκο είδες; Γρόσια θέλει…Και άλλο είδες; Και άλλα θέλουν και αν δεν τα δώσεις με το ζόρι θα στα πάρουν..»
Τα κότσια σας μέχρι εκεί αντέχουν… άσπονδοι γείτονες, να εισβάλλετε σε μικρές ειρηνικές … χώρες, αδύναμες και άοπλες με τον υπέρτερο στρατό σας…
Τον αφανισμό των γειτονικών σας γειτονικών χωρών επιδιώκετε, π.χ. της Αρμενίας, της Γεωργίας, της Ελλάδας, της Αιγύπτου, αλλά και του Ισραήλ ….;
Επιτεθείτε λοιπόν μαζί με τους ισλαμιστές τζιχαντιστές, σαλαφιστές εξτρεμιστές πραιτωριανούς σας, για να τους εξαφανίσετε ολους, μαζί και αυτό το μικρο ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί την Κύπρο, θρασύδειλοι Τούρκοι διεθνείς εγκληματίες, που η ιστορία, σας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις εγκληματιών και εσάς και τους προγόνους σας, δίπλα στον σύμμαχο σας έτερον εγκληματία Φύρερ Χίτλερ, που υμνούσατε και συμμαχούσατε στον ΒΠΠ…. (Και στον ΑΠΠ και στους Βαλκανικούς και άλλους πολέμους, τα ίδια πράξατε με τους συμμάχους και φίλους σας Γερμανούς.)
keimeno antonas turkey2
Προκαλέστε π.χ. και το *Ισραήλ τον από αιώνων εχθρό σας και αυτό μικρή χώρα είναι δειλοί….. Είναι σε αναλογία 1,09% ( 8,712,000 ), σε σύγκριση με την ισχυρή Τουρκία των 82000000….αλλά στρατιωτικά είναι ισχυρότατο….Προκαλέστε και την μικρή γείτονα σας Ελλάδα και θα νοιώσετε και θα πάθετε, ότι πάθατε το 1821, από μια φούχτα Ελλήνων επαναστατών……Τολμήστε αυτό! Αλλά υπ όψιν λάβετε, ότι
« Ετούτος ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του» (Γιάννης Ρίτσος.)
Επιτεθείτε λοιπόν σε ισότιμη στρατιωτικά χώρα…Κάντε ένα γενικευμένο πόλεμο, ακόμη και κατά της Συρίας και του Κουρδιστά και της Λιβύης και της Αιγύπτου και του Ισραήλ και της Ελλάδας και της Αρμενίας και της Κύπρου… κ.ά.π. Είστε η μοναδική χώρα που έχετε κατορθώσει να έχετε τόσους πολλούς εχθρούς…….
Ίσως θα να είναι η αρχή του τέλους σας….. διότι:
Όστις σκάπτει λάκκον θέλει πέσει εις αυτόν και ο λίθος θέλει επιστρέψει εις τον κυλίοντα αυτόν.
— Παροιμίαι ΚΣΤ’ 27
Για αυτό λογικευθείτε επί τέλους και ας επικρατήσει ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, ειδικά τώρα που ταλανίζει τον κόσμο μια θανατηφόρα συμφορά…. Δεν έχετε συναισθήματα, δεν έχετε μπέσα, μόνο παμπέσα….. ;
*Ενδεικτικά π.χ. μικρά παραδείγματα, που συνέβησαν κατά την διάρκεια του ΒΠΠ. Αυτά και άλλα μύρια….
Σημειώνεται ότι η Τουρκία αντιμετώπισε παντοιοτρόπως και τους Εβραίους γείτονες μας εχθρικά στον Β΄ΠΠ. Αφαιρέθηκε από αυτούς η Τουρκική υπηκοότητα, ειδικά για τους Εβραίους του εξωτερικού με τραγικές συνέπειες, αφού δεν μπορούσαν πλέον να διαφύγουν με το τουρκικό διαβατήριο, από τον κλοιό των Ναζί. Αρκετές διώξεις έκαναν εναντίο τους και εντός Τουρκίας.
Όταν Εβραίοι πρόσφυγες κατέφθασαν από την Ρουμανία με το πλοίο Στρούμα στην Κωνσταντινούπολη στις 15 Δεκεμβρίου του 1941, με προορισμό την Παλαιστίνη, που ήταν υπό Βρεττανική κατοχή ( Και οι Άγγλοι αρνήθηκαν στους Εβραίους πρόσφυγες να αποβιβαστούν στην Παλαιστίνη ), οι Τούρκοι δεν τους επέτρεψαν να αποβιβαστούν μέχρι και τις 24 Φεβρουάριο του 1942, όταν η τουρκική κυβέρνηση βίαια ρυμούλκησε το πλοίο στην Μαύρη Θάλασσα και το άφησε έρμαιο των κυμάτων, 10 μίλια βόρεια του πορθμού του Βοσπόρου. Σε λίγο το πλοίο βυθίστηκε από ύποπτη (;) μεγάλη έκρηξη παρασύροντας στον βυθό 760 Εβραίους. ( Αυτονόητη η απάντηση.) Διασώθηκε μόνο ένας !
Η Τουρκία απέστειλε «βοήθεια» μετά από 24 ώρες και διέσωσε «ένα» Εβραίο ναυαγό. Ήταν ο 19χρονος David Stoliar. Ίσως κάποια στιγμή να ζητήσει και συγχαρητήρια από το Ισραήλ για την πράξη της αυτή ….. (Αφηγηματικές πληροφορίες από Μοσέ Κλάιν – Ισραήλ)
Σημειώνεται ότι η μοναδική χώρα στον κόσμο που πρόσφερε απλόχερα φιλοξενία στους Εβραίους πρόσφυγες, ήταν η Κύπρος.
Όταν οι Τούρκοι σκόπιμα εξαθλίωσαν οικονομικά τους Εβραίους εμπόρους, Έλληνες και Αρμενίους και αφού πλέον δεν μπορούσαν να πληρώνουν τους δυσβάστακτους φόρους οι Τούρκοι τους εκτόπιζαν στα βάθη της Ασίας στο Ασκαλέ για καταναγκαστικά έργα. Οι περισσότεροι από τους εκτοπισμένους ήταν Εβραίοι. Ειδικά οι Εβραίοι Ντονμέδες της Τουρκίας, υπέφεραν τα πάνδεινα στα χέρια των Τούρκων. Σχεδόν κανείς δεν επέστρεψε πίσω και μέχρι σήμερα θεωρούνται αγνοούμενοι, όπως και όλοι οι υπόλοιποι των γηγενών χριστιανικών μειονοτήτων της Μ. Ασίας…
Και … χαιρόμαστε Έλληνες, για την υποστήριξη σε λόγια, από τους άσπονδους φίλους και συμμάχους Αμερικάνους, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, οι οποίοι σήμερα έχουν τεράστια ωφέλη από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στην Κυπριακή ΑΟΖ…( Πλεοψηφία Εταιριών Αμερικανικών συμφερόντων).
Δηλώνει λοιπόν ο Εντογάν, ότι στα έσοδα από την εκμετάλλευση θα πρέπει να υπάρξει συνδιαχείρηση με τους ΤΚ και να διαμοιρασθούν ισομερώς ( Κατά το δόγμα και Ερντογάν.)….στις δύο κοινότητες, χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ όψιν ότι σήμερα η ΤΚ είναι μολις το 9.8%στο σύνολο του Κυπριακού πληθυσμού. Δηλαδή στην Αμερική «κύριοι», αλλά και με βάση αυτά που λέει ο Ερντογάν, μέτοχοι σε Αμερικανικές ή Τουρκικές εταιρείες του 9.5% λαμβάνουν μερίσματα του 50% επί των κερδών…..;;;;. Ποιά Πανεπιστήμια και ποιοί εμπορικοί νόμοι το ωρίζουν αυτό;;; Μα δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος να δώσει μια τεκμηριωμένη αποστομωτική απάντηση; Με βάση τότε τις συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου η αναλογία συμμετοχής των ΤΚ στο Κυπριακό Κράτος ακόμη και στην κρατική διοίκηση ήταν 70% ΕΚ και 30% ΤΚ.( Το 1960 οι ΤΚ ήταν περίπου το 18%) …το 2015 ΕΚ 701000 74.5%. ΤΚ 91800 9,8%…..Υπόλοιπο ποσοστό ξένοι …….Προσέξτε, τις δηλώσεις όλων …συβιλλικές και δελφικές…..Δεν υπάρχει στο διπλωματικό τους λεξιλόγιο,
το Fair sharing, or, based to proportion of population, or, depending of population, or, rigtly so……αλά Ερντογά paylasim(Διαμοιρασμός) 50-50%, hisse sirketleri ( Ισότιμοι εταίροι), Turkiye garantoru….( Η Τουρκία εγγυητής)..Ο λύκος λοιπόν …θα φυλάει τα πρόβατα …όπως το 1974, που τα κατασπάραξε….
Συνεχίστε βάρβαροι, εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας να μην σέβεσθε, ούτε το διεθνές δίκαιο, ούτε τον ανθρώπινο πόνο και η διεθνής ιστορία θα καταγράψει ακόμη μια εγκληματική σας πράξη ανάμεσα στις μύριες άλλες….Μετά βδελυγμίας σας κοιτά και αποστρέφεται η διεθνής κοινότητα, αλλά δυστυχώς ….
Οι δόλιες μεγάλες δυνάμεις, αυτές οι «εταίρες» σύμμαχοι της Τουρκίας, μέχρι σήμερα στηρίζουν και συγχωρούν την άπιστη εκδιδομένη παλλακίδα τους και φανερά και υπόγεια μαζί με τις εγκληματικές της πράξεις και ξεχνούν ότι ανέκαθεν τους πρόδιδε, σε αντίθεση με τον Ελληνισμό που ήταν πάντα πιστός τους σύμμαχος… Αυτός ο λαός, ο καλός και αγαπημένος, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα απ΄ αύτους προδομένος..(Σολωμός)
Αυτά τα ολίγα και άλλα μύρια, περί Τουρκίας…….
Αντώνιος Αντωνάς – Συγγραφέας
www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άδεια για θανατηφόρα βία εις βάρος ισλαμιστών έδωσε ο Μακρόν – Πληροφορίες για έξοδο του στόλου στην ανατολικη Μεσόγειο

Πληροφορίες του Ολυμπία κάνουν λόγο για μεγάλη κινητοποίηση των γαλλικών στρατευμάτων και επικείμενη έξοδο του γαλλικού στόλου με προορισμό την ανατολική Μεσόγειο. Ανατρέπεται πλήρως το...

Το ΝΑΤΟ ανέβασε φιλοτουρκική ανάρτηση λίγο μετά τον αποκεφαλισμό γυναικών στην Γαλλία!

Παγκόσμια οργή από την αψυχολόγητη ενέργεια υπέρ της Τουρκίας! Λίγο μετά την σφαγή στην Γαλλία, το ΝΑΤΟ είχε την φαεινή ιδέα να αναρτήσει ένα μήνυμα...

Όταν η Σοφία Βέμπο ξυλοκόπησε δημόσια τη Σπεράντζα Βρανά!

Ζήλια. Ένα… ζιζάνιο που μολύνει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα. Ένα συναίσθημα που οδηγεί τον άνθρωπο σε ακραίες αντιδράσεις. Πόσα και πόσα δεν...

Έξαλλοι οι Ρώσοι: Ο Ερντογάν μας πρόδωσε, είμαστε σε πόλεμο!

«Βρισκόμαστε πλέον σε πόλεμο με την Τουρκία! Η Τουρκία μας πρόδωσε δίνοντας το νατο τις συχνότητες των S 400!» Το Olympia.gr έχει γράψει εδώ και...

Αποκάλυψη Wikileaks: Πως οι Έλληνες το 2008 πέταξαν έξω τους Τούρκους από την υφαλοκρηπίδα!

Το 2008 οι Τούρκοι επιχείρησαν αντίστοιχη πρόκληση με την σημερινή. Ο στρατηγός Γράψας τότε έστειλε Ελληνικό πολεμικό στα 50 μέτρα από το ερευνητικό για...

Λυόν Γαλλία: Τούρκοι ισλαμοφασιστες κυνηγούν στους δρόμους της πόλης Αρμένιους (Βίντεο)

Στην Λυόν της Γαλλίας, μια οργανωμένη ομάδα από περίπου 300 νεαρούς Τούρκους φασίστες τριγυρνά στους δρόμους της πόλεως για να βρει Αρμένιους. https://twitter.com/antiwarrawitna/status/1321575127931408391?s=21

Το ένοχο μυστικό του Alpha – Κόπηκε η συνέντευξη Πετράκου στον Σρόιτερ;

Αυτή τη στιγμή στον Alpha παρά το ότι είχε προαναγγελθεί και είχε διαφημισθεί δεόντως η εκπομπή Tim Talk του Αντώνη Σρόιτερ, παίζει η ταινία...

Εκτακτο: Ανακοινώνει πολύ σκληρά μέτρα διάρκειας ενός μήνα ο Μητσοτάκης τις επόμενες ώρες

Έτοιμος να αντιγράψει τον Μακρον για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης που ετοιμάζεται να ανακοινώσει πολύ σκληρά νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας...

Σαμπάνιες ανοίγει ο Ερντογάν! Η Ελληνική δικαιοσύνη αποφυλακίζει τους ναρκέμπορους του Noor1!

Κορόιδα λιμενικοί που κυνηγάτε την τουρκική ηρωΐνη αντί να τα πιάνετε και να κάνετε ζωάρα!! Συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης,...

Εμπλοκή με τα νέα μέτρα – Τους φαίνονται πολύ light και τα ανασκευάζουν

Εμπλοκή σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στα νέα μέτρα που είναι σχεδιασμένα να ανακοινωθούν αύριο από τον πρωθυπουργό καθώς συμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άδεια για θανατηφόρα βία εις βάρος ισλαμιστών έδωσε ο Μακρόν – Πληροφορίες για έξοδο του στόλου στην ανατολικη Μεσόγειο

Πληροφορίες του Ολυμπία κάνουν λόγο για μεγάλη κινητοποίηση των γαλλικών στρατευμάτων και επικείμενη έξοδο του γαλλικού στόλου με προορισμό την ανατολική Μεσόγειο. Ανατρέπεται πλήρως το...

Το ΝΑΤΟ ανέβασε φιλοτουρκική ανάρτηση λίγο μετά τον αποκεφαλισμό γυναικών στην Γαλλία!

Παγκόσμια οργή από την αψυχολόγητη ενέργεια υπέρ της Τουρκίας! Λίγο μετά την σφαγή στην Γαλλία, το ΝΑΤΟ είχε την φαεινή ιδέα να αναρτήσει ένα μήνυμα...

Όταν η Σοφία Βέμπο ξυλοκόπησε δημόσια τη Σπεράντζα Βρανά!

Ζήλια. Ένα… ζιζάνιο που μολύνει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα. Ένα συναίσθημα που οδηγεί τον άνθρωπο σε ακραίες αντιδράσεις. Πόσα και πόσα δεν...

Έξαλλοι οι Ρώσοι: Ο Ερντογάν μας πρόδωσε, είμαστε σε πόλεμο!

«Βρισκόμαστε πλέον σε πόλεμο με την Τουρκία! Η Τουρκία μας πρόδωσε δίνοντας το νατο τις συχνότητες των S 400!» Το Olympia.gr έχει γράψει εδώ και...

Αποκάλυψη Wikileaks: Πως οι Έλληνες το 2008 πέταξαν έξω τους Τούρκους από την υφαλοκρηπίδα!

Το 2008 οι Τούρκοι επιχείρησαν αντίστοιχη πρόκληση με την σημερινή. Ο στρατηγός Γράψας τότε έστειλε Ελληνικό πολεμικό στα 50 μέτρα από το ερευνητικό για...

Λυόν Γαλλία: Τούρκοι ισλαμοφασιστες κυνηγούν στους δρόμους της πόλης Αρμένιους (Βίντεο)

Στην Λυόν της Γαλλίας, μια οργανωμένη ομάδα από περίπου 300 νεαρούς Τούρκους φασίστες τριγυρνά στους δρόμους της πόλεως για να βρει Αρμένιους. https://twitter.com/antiwarrawitna/status/1321575127931408391?s=21