1547 κρούσματα σήμερα – Η ΝΔ το 2017 υποσχόταν ότι όσοι προσελήφθηκαν στην Υγεία επί ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι από την ομιλία του στην Βουλή στις 16 Μαρτίου 2017 κατά των προσλήψεων που έκανε ο Παύλος Πολάκης (αυτός που καπνίζει) στον τομέα Υγείας. Ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια Υγεία, τις ΤΟΜΥ, που όλοι σήμερα παραδέχονται ότι είναι η πρώτη γραμμή ανάσχεσης κατά του Κορωνοϊού.

https://www.dailymotion.com/video/x7x4eo3

Η ΝΔ θα βάλει «Χ» σε όσους προσλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, δήλωσε πως σε ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα αποπεμφθούν οι σημερινοί διοικητές νοσοκομείων, ενώ παράνομες χαρακτήρισε τις προσλήψεις καθαριστριών, υπάλληλων φύλαξης που εργάζονται με ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία, αλλά και όσων προσληφθούν στις Τοπικές Ομάδες Υγείας.

Όπως είπε όσοι προσελήφθηκαν την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν. «Δεν θα τους πάρουμε κληρονομιά. Όλοι Χ. Σας το λέω εγώ. Αν εξαρτάται από εμένα όλοι Χ θα φάνε», τόνισε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως όλοι έχουν προσληφθεί παράνομα.

Όπως εξήγησε μάλιστα, αναφέρεται σε διοικητές, καθαρίστριες, υπαλλήλους ασφαλείας και εργαζόμενους σε τοπικές μονάδες υγείας, τις οποίες χαρακτήρισε «σοβιέτ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ