Νηστίσιμα γλυκά: Μους με χαλβά του μπακάλη με κανέλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

nistisima glyka mous halva
Πολλά λείπουν από το τραπέζι μας τη Σαρακοστή, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα, απολαμβάνοντας ένα γλυκάκι; Νηστίσιμο πάντα!

Ένα νηστίσιμο και πανεύκολο γλυκάκι που θα φτιάξετε σε μόλις 15 λεπτά!
Υλικά
250γρ. χαλβά με γεύση βανίλια, θρυμματισμένο
300γρ. φυτική κρέμα
4 κουτ. σούπας ταχίνι
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
Διαδικασία
Χτυπάτε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να σφίξει.
Ρίχνετε το χαλβά σε ένα μούλτι, προσθέτετε το ταχίνι, ½ κουτ. γλυκού από την κανέλα και τον πολτοποιείτε.
Ενώνετε με τη βοήθεια μιας μαριζ τα δύο μίγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μοιράζετε το τελικό μίγμα σε ποτήρια πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κανέλα και βάζετε το γλυκάκι στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε .
Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή
Ντίνα Νικολάου
olivemagazine

ΔΗΜΟΦΙΛΗ