Από τότε που εισήχθη η Πυραμίδα των Τροφίμων στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο μέσος Αμερικανός [και o μέσος Έλληνας] έχει γίνει πιο παχύς και πιο άρρωστος.
Μήπως αυτή η διατροφική οδηγία -η βάση της σύγχρονης “υγιεινής διατροφής”- μας οδήγησε σε λάθος κατεύθυνση; Εάν ναι, πώς συνέβη αυτό και τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό;
Ο καρδιολόγος Δρ. Bret Scher προσφέρει λίγη τροφή για σκέψη σ’ αυτό το πολύ «βαρύ» θέμα.
Δρ Bret Scher, καρδιολόγος, για το Prager University.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=83r1oQMoO8U&w=711&h=400]
.
CosmosEduThess