Σαρώνει η υπογεννητικότητα! Ποια εθνεγερσία εορτάζουμε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντριπτικά τα στοιχεία για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και για το 2020. Το δημογραφικό πρόβλημα δεν είναι ένα πρόβλημα σαν τα άλλα. Είναι μία ολέθρια απειλή για την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού έθνους. Και καμία κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί ότι με τις πράξεις και τις παραλείψεις της, ενισχύει την μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα.

Τι ειρωνεία! Τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας να εορτάζονται με μία εθνοκτονία.

Το δίμηνο Νοεμβρίου Δεκεμβρίου λοιπόν του 2020, ζήσαμε νέα συντριπτική μείωση των γεννήσεων. Εκεί που λόγω της καραντίνας περιμέναμε μία αύξηση στις γεννήσεις, ήρθε ακριβώς το αντίθετο. Μείωση 6,5% με το αντίστοιχο διάστημα του 2019!

7C7083F2 8AC4 4F23 A9A8 892C2E2F4B8F
Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ήταν η μοναδική κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπεράσουν οι γεννήσεις τους θανάτους, τις τελευταίες δεκαετίες

Μία μείωση στον ήδη μειωμένο ρυθμό γεννήσεων από το 2010 έχει πάρει διαστάσεις γενοκτονίας. Είχε προηγηθεί η πενταετία του Κώστα Καραμανλή, που είχε καταφέρει να αναστρέψει την υπογεννητικότητα και να αυξήσει τις γεννήσεις σε σύγκριση με τους θανάτους.

Από το 2010 και μετά η γενοκτονία είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Εάν δεν αντιδράσουμε σήμερα, όλοι μαζί, υπεράνω κομμάτων και κυβερνήσεων, η καταστροφή θα είναι αναπόφευκτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ