ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Αγάπη για τη Γή, την κοινωνία, τους εαυτούς μας. Σεβασμός για τις επόμενες γενιές.

Άνθρωποι που έκαναν το κατά φύσιν ζειν καθημερινότητα, μοιράζονται τις εμπειρίες τους με γνώμονα τη μετάδοση εμπεριστατωμένων εμπειριών και ορθής γνώσης. Με υπευθυνότητα και φιλία μεταλαμπαδεύουμε τη φλόγα για έναν κόσμο καλύτερο. Κάθε άποψη και γνώμη περνά πρώτα από την καρδιά μας και έπειτα από τις οθόνες σας. Να είστε σίγουροι πως ότι βλέπετε είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας και μεταδίδεται χωρίς υστεροβουλία και συμφέρον… ή μάλλον γνωρίζοντας πως όταν ο κόσμος γίνεται καλύτερος, αυτό είναι συμφέρον όλων μας.

Ο κόσμος που ζούμε, είναι αγγελικά πλασμένος. Δε ζουν όμως πάνω του μόνο Άγγελοι! Έτσι, ελέγχουμε την επικαιρότητα και βλέπουμε τις ειδήσεις με άλλο μάτι, διαβάζοντας, ερευνώντας, ξεσκεπάζοντας ενίοτε τις κρυμμένες αλήθειες ή τα εύηχα ψέμματα. Μικρές μα ανεκτίμητες συμβουλές για το ορθώς έχειν, υγεία, ευεξία και ομορφιά. Σωματική και ψυχική.

Μικρές αχτίδες φωτός που θα μας οδηγήσουν στο άδολο φως της Ολυμπίας. Του Ολύμπιου τρόπου ζωής που υπερβαίνει τα πολυδιαφημισμένα “games”. Την αληθινή Ολυμπία γύρω μας και μέσα μας. Σε αυτή την προσπάθεια, χορηγοί είμαστε όλοι μας. Και η απλούστερη δωρεά είναι ο διαμοιρασμός της γνώσης. Όποτε λοιπόν θέλετε να μοιραστείτε κάτι που θεωρείτε σημαντικό, απλά επικοινωνήστε!

Διαχειριστής: Σπύρος Τρίψας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άρνικα: Mια μαργαρίτα που μας θεραπεύει

Το φυτό άρνικα που μοιάζει με μαργαρίτα στην όψη,...

Νηστίσιμα Κεράσματα: Ποντιακά πιροσκί

Εν μέσω της νηστείας των Χριστουγέννων, σάς έχουμε ακόμα...

Μοναστηριακή νηστίσιμη μπουγάτσα

Η νηστίσιμη μπουγάτσα, είναι μια από τις πολλές γλυκές...