Διπλωματική νίκη Παυλόπουλου κατά Ερντογαν ! Για πρώτη φορά ο ΟΗΕ απέρριψε επιστολή με υπογραφή αρχηγού Κράτους ! [BINTEO]

Ακολουθήστε το κανάλι :https://tinyurl.com/hellencnewsfeedtv

Διπλωματική νίκη ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου κατά του Ταγιπ Ερντογαν στην επιστολή της Τουρκίας προς ΟΗΕ για Λιβύη αποκάλυψε ο στο δελτίο #KontraNews10 ο Νικήτας Κακλαμάνης βουλευτής ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής :

“Κατά την διάρκεια των εορτών δεν δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, και το θεωρώ ότι ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός. Η επιτυχία η διπλωματική που είχε η Ελλάδα, που για πρώτη φορά στην Ιστορία του ΟΗΕ, επιστολή που φέρει την υπογραφή αρχηγού Κράτους και στην συγκεκριμένη περίπτωση του κυρίου Ερντογαν, για την γνωστή συμφωνία Λιβύης – Τουρκίας, όχι μόνον δεν πρωτοκολλήθηκε, αλλά παραπέμφθηκε με προθεσμία τεσσάρων μάλιστα μηνών. Γιατί τονίζω τους 4 μήνες; Από τα γεγονότα που μάλλον με επιβεβαιώνουν, ότι μέσα στους 4 μήνες θα είχε λήξη η εμφύλια σύρραξη στην Λιβύη. Αυτό ξέρετε δεν έγινε έτσι απλά. Βεβαίως εργάστηκε η κυβέρνηση, εργάστηκε ο Πρωθυπουργός, εργάστηκε ο υπουργός εξωτερικών. Και ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει για την, αφανή για μια ακόμη φορά, συνεισφορά του Προέδρου της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλου σε αυτή την μεγάλη διπλωματική επιτυχία”
https://www.youtube.com/watch?v=gda6PVouW58&feature=youtu.be

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ