Παπαγγελόπουλος: Προστάτιδα της Διαφθοράς η Ράικου.

Σκληρή απάντηση στα όσα ανέφερε εναντίον του η πρώην Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου στην κατάθεση της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

“Όσα κατέθεσε η κυρία Ράικου είναι όλα ψέματα” ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος σε δηλώσεις του στον Αντ1, απαντώντας στις σε βάρος του κατηγορίες που εκτόξευσε κατά τη δεύτερη ημέρα κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Η πρώην Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς ανέφερε μεταξύ άλλων πως «άφησαν το σκάνδαλο εκατομμυρίων για να εξολοθρεύσουν πολιτικούς αντιπάλους», ενώ και χθες είχε κατηγορήσει τον κ. Παπαγγελόπουλου για παρεμβάσεις του στην υπόθεση Novartis.

Απαντώντας ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε:

«Όσα κατέθεσε η κυρία Ράικου είναι όλα ψέματα. Για τα μόνα συμβόλαια θανάτου που υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία είναι τα συμβόλαια που με υπερσυνταγογραφήσεις βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές δυστυχισμένων ασθενών και απομυζούν τους καταταλαιπωρημένους συγγενείς τους και το δημόσιο χρήμα για ένα χαρτζιλίκι.
Οφείλει να διευκρινίσει: εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός και εγώ, πρώην εισαγγελέας, πρώην προϊστάμενος των εισαγγελέων, επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΥΠ είμαστε ασύλληπτα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων».

Παπαγγελόπουλος: Προστάτιδα της διαφθοράς η κ. Ράικου

Ας σημειωθεί πως στην κατάθεση της η κ Ράικου αναφέρθηκε σε ομάδα Εισαγγελέων που φέρεται να είχε συστήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί όταν, εν αγνοία -όπως είπε- της τότε ηγεσίας του Αρείου Πάγου- πήγε να ανακρίνει στο Παρίσι τον Ερβέ Φαλτσιανί, αποκαλούμενο “πατέρα” της λίστας Λαγκάρντ.

Απαντώντας ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε στον Αντ1:

«Κατηγορεί ότι διευκόλυνα το ταξίδι Εισαγγελέων προκειμένου να συναντήσουν τον Φαλτσιανί για να εντοπίσουν τους εκατομμυριούχους Έλληνες φοροφυγάδες. Τιμή μου και καμάρι μου. Η Ράϊκου τί ζόρι τραβάει; Τους προστατεύει; Άλλη μία απόδειξη ότι από Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, στην πραγματικότητα ήταν και παραμένει… προστάτιδα της διαφθοράς. Με κατηγορεί ότι από το 2005 αυτοαποκαλούμαι «Ρασπούτιν» και ενεργώ ως «Ρασπούτιν». Για 13 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2018 που με κατήγγειλε, τί έψαχνε στον «Ρασπούτιν» και διατηρούσε σχέσεις μαζί του;».

Η κατάθεση της Ελένης Ράικου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, θα συνεχιστεί την επόμενη Τετάρτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2020 από directNEWS.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ