Παίρνει υπουργείο στον ανασχηματισμό ο Κώστας Σόμμερ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι αλήθεια, το έγραψε το ίντερνετ. Ο Σόμμερ λειτουργεί ως άτυπος σύμβουλος του Άδωνι και ο πρωθυπουργός του ετοιμάζει υπουργοποίηση. Το έγραψε και η ‘Καθημερινή’ -το πρώτο, όχι το δεύτερο, αυτό το έγραψε το “ίντερνετ”- οπότε εδώ είμαστε, έχουμε καλά νέα μετά από καιρό.

Ο Σόμμερ δεν έπεσε με αλεξίπτωτο στην πολιτική ζωή -και ας μπορούσε, για τον extreme Σόμμερ μιλάμε, ε- αλλά δεν έπεσε. Ήταν όλα σχεδιασμένα. Έχτιζε σιγά σιγά το πολιτικό του προφίλ, όσο εμείς κοιμόμασταν.

Δες το masterplan του σπουδαίου.

Αταξική κοινωνία και say no to racism

η αγαπη ηρθε απο μαριά σακκά σόμμερ τσαρούχας

Η Λίνα Σακκά πήγε να παίξει μαζί του για να γελάσει αυτή και οι πλούσιες φίλες της. Τα ζητήματα καρδιάς, όμως έχουν τους δικούς τους νόμους. Και την πάτησε.

Ο Σόμμερ ήρθε για να ενώσει αλλά και για να χωρίσει. (Τσαρούχα, τι σου ‘φτιαξε ρε;). Έτσι κάνουν οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες, σπάνε αυγά. Δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά.

Έκτισε από τότε το αντιρατσιστικό προοδευτικό προφίλ του. Αλλά εμείς νομίζαμε ότι απλά τον έβρεχε.

Τόσο μας έκοβε.

Against modern football

Σομμερ Μαραντόνα Ολυμπιακός Καραϊσκάκη

Τούμπανος, πρησμένος άνθρωπος του αθλητισμού και αιώνιο σύμβολο σφίχτη, έχτισε από νωρίς το σώμα του και τους δεσμούς του με τον φίλαθλο κόσμο.

Κανένας μεγάλος πολιτικός άντρας που ταυτίστηκε με κάποια ομάδα, δεν έχασε.

Γιάννης Βούρος γήπεδο Νέα Φιλαδέλφεια δήμαρχος

Οι δεσμοί του πια με τους ψηφοφόρους της ομάδας του λιμανιού είναι δοκιμασμένοι, σε χαρές και λύπες. Αλλά και στο χορτάρι. Άνθρωπος του λαού, έπαιξε ποδόσφαιρο παρέα με μεγάλους αστέρες, παρέα με παλαίμαχους της λαοφιλέστερης ομάδας του Πειραιά, παρέα με το αμετακίνητο μαλλί του, που δεν χαλούσε για κανέναν λόγο.

Τόνοι τζελ για να παραμένει ασυγκίνητο σε οποιαδήποτε μεταβολή του αέρα.

Σομμερ ΠοδοσφαιροEurokinissi

Δεν φοβήθηκε να λερώσει τα πόδια του και τώρα ζητάει να λερώσει και τα χέρια του. Είστε μαζί του;

Και βέβαια, είστε.

Extreme Sommer

extreme sommer τηλεόραση εκπομπή

Μασούσε φωτιές και κατάπινε καταιγίδες για να ονειρευόμαστε κι εμείς μαζί του το αδύνατο από τον καναπέ μας.

Αυτή η ραπ ομορφιά τα εξηγεί καλύτερα:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uwafjU9d0fc]

Κι όσο εμείς νομίζαμε ότι ήταν άλλη μία μέρα στη δουλειά για εκείνον, ο Κώστας μπροστά στις κάμερες έχτιζε το προφίλ του ψυχωμένου ηγέτη.

Αργότερα το προφίλ του ψυχωμένου θα το απογειώσει και ως παρουσιαστής στο ψευτοσαρβάιβορ που έκανε το Έψιλον στην Κουρούτα.

Πόση ψυχή θέλει για να συνομιλείς με τον άλλοτε ισχυρό άντρα του κολλαγόνου; Σκεφτείτε το λίγο.

Και τώρα είναι έτοιμος. Τώρα είναι ο πιο exreme Sommer της γενιάς του. Έτοιμος να υπηρετήσει τον ελληνικό λαό και τι πιο extreme απ’ αυτό; Μας έχετε δει έτσι; Δεν είμαστε κι ό, τι καλύτερο. Ποιος θέλατε να ασχοληθεί μαζί μας;

Ούτε εμείς δεν ασχολούμαστε μαζί μας.

Λεβεντοσόμμερ (όπως ο ‘Λεβεντόσπυρος’ στους Απαράδεκτους, αλλά με το ‘Σόμμερ’ στη θέση του ‘Σπύρου’ για να βγαίνει όλο μαζί ‘Λεβεντοσόμμερ’. Πολύ πλάκα)

Σόμμερ Λεβέντης Ένωση Κεντρώων Ευρωεκλογές

Ο Λεβέντης ήταν ο δικός του Καρατζαφέρης, ένα απλό σκαλοπάτι για να μπει στην πολιτική.

Δεν ήταν προσωπικό, ήταν απλά μπίζνες. Πρόεδρε, σόρυ.

Όταν όλοι νομίζαμε ότι θα ήταν το νέο πουλέν του Προέδρου, εκείνος ήταν ήδη έτοιμος να παίξει με τους μεγάλους.

Σίγουρος ότι δεν θα βγει ευρωβουλευτής με τον Λεβέντη, χρησιμοποίησε την υπερβολικά θετική δημοσιότητα που δίνει μια χαμογελαστή φωτογραφία μαζί του, για να κάνει το όνομά του οικείο και στους ψηφοφόρους.

Και νάτος τώρα, να βλέπει το όνομά του στην ίδια παράγραφο με εκείνο του Χρήστου Μάστορα, έτοιμος να λειτουργήσει ως πανίσχυρος μαγνήτης επενδύσεων.

Μακάρι τα πράγματα να πάνε ακριβώς όπως πρέπει να πάνε. Δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι όταν μιλάμε για το μέλλον της Ελλάδας!

Πηγη κειμένου: oneman.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ