ΠΕΜΠΤΗ, 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ Σταματαει η ανεξέλεγκτη ελεύθερη είσοδος στα σουπερ μάρκετ. Θα γίνεται έλεγχος εισόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Από τη Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ»,

τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open μετά τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το Σάββατο παρά τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.
Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει ανάλογος αριθμός καταναλωτών.

Ταυτόχρονα επισήμανε ότι τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν και ως delivery, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και όπως σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης, τα delivery θα γίνονται ακόμη και Κυριακές για να εφοδιάζεται το καταναλωτικό κοινό. Ακόμη, το αρμόδιο υπουργείο μελετά και την επέκταση ωραρίου στα σούπερ μάρκετ, κάτι που μένει να φανεί αν θα εφαρμοστεί τις επόμενες ημέρες.
«Υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες. Δεν χρειάζεται να τρέχουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ, γιατί μπορεί να τους χαλάσουν τα πράγματα γιατί δεν θα τα χρειαστούν», ξεκαθάρισε προς όλους. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *