Η είδηση της “εισβολής” της Αιγύπτου στη Λιβύη, δεν συνέβη ποτέ διότι οι σχετικές πληροφορίες το διαψεύδουν και δεν επιβεβαιώνεται από καμία αξιόπιστη πηγή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το άρθρο διορθώθηκε βάσει των πολιτικών του Facebook

Ισχυρισμός
Ο αιγυπτιακός στρατός διέσχισε τα σύνορα της Λιβύης για να υποστηρίξει τις δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ (LNA), εναντίον της κυβέρνησης Σάρατζ (GNA).

Συμπέρασμα
Η είδηση της “εισβολής” της Αιγύπτου στη Λιβύη, δεν συνέβη ποτέ διότι οι σχετικές πληροφορίες το διαψεύδουν και δεν επιβεβαιώνεται από καμία αξιόπιστη πηγή. Πρόκειται για μετακίνηση στρατευμάτων στα σύνορα που είχε προαποφασιστεί πριν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Πριν από λίγες ώρες τελείωσε η συνάντηση του πρέσβη της Αιγύπτου με τον στρατάρχη εθνικού στρατού της Λιβύης.

Πριν από λίγα λεπτά σύμφωνα με πληροφορίες, ο αιγυπτιακός στρατός έχει εισβάλει στην ανατολική Λιβύη. Δυνάμεις του πεζικού συνοδευόμενές από άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, έχουν εισέλθει εντός Λιβυκού  εδάφους.

Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τον βαθμό προελάσεως των στρατευμάτων της Αιγύπτου, αλλά είναι σίγουρο Ότι η ενέργεια αυτή στρέφεται κατά της Τουρκίας και των τούρκων παραστρατιωτικών που προέβησαν σε πρωτοφανείς  θηριωδιές το προηγούμενο εικοσιτετράωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ