Το τέταρτο Ράιχ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία από τις πιο κλασσικές συνταγές του κράτους και των μυστικών του υπηρεσιών είναι η προβοκάτσια. Η πιο αποτελεσματική μορφή προβοκάτσιας είναι η υπόθαλψη, κατασκευή και καθοδήγηση «ομάδων κρούσης»: ποικίλων χρωμάτων και «ακραίων».
Η προβοκατόρικη «συνταγή» λειτουργεί πιο αποτελεσματικά με τις συγκρούσεις των «ακραίων».
Η σήψη και αποσύνθεση του συστήματος δημιουργεί τέτοια αθλιότητα και τόσα παθολογικά φαινόμενα που καθιστά εύκολο στο καθεστώς να στρατολογεί και να οργανώνει πολλά από τα «πολιτικά απόβλητα» της βαρβαρότητά του στους «ακραίους χώρους».
Το νεοταξικό κατεστημένο έθρεψε τέτοια απόβλητα: Από αυτά συγκροτήθηκαν ποικίλες «συμμορίες» άμεσα ή έμμεσα καθοδηγούμενες από το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών. Οι ετικέτες που κολλήσανε σε αυτές τις ομάδες βγήκαν από τα νεοταξικά «αριστερά» κόπρανα.
Αυτή η «αριστερή» κατασκευή τρομοκρατίας είχε πολλαπλούς στόχους:
α). Να δυσφημίσει τις αγωνιστικές παραδόσεις της αριστεράς και γενικά την έννοια Αριστερά.
β). Να προβοκάρει τα λαϊκά κινήματα και ιδιαίτερα τα κινήματα νεολαίας.
γ).Να σκορπά, μέσω των προπαγανδιστικών διαύλων του καθεστώτος (ΜΜΕ, κόμματα, διανόηση κ.λπ) χείμαρρους σύγχυσης και αποπροσανατολισμού.
δ). Να συντηρεί, να «νομιμοποιεί» και να θρέφει και τις άλλες «ιστορικές», «κλασσικές» ομάδες της υπάρχουσας τρομοκρατίας: αυτές με τις «ακροδεξιές» ετικέτες.
Το ολοκληρωμένο σχέδιο αυτής της προβακατόρικης, τρομοκρατικής στρατηγικής είναι η λειτουργική του σύνδεση και με κοινοβουλευτικά κόμματα που θα παρέχουν το άλλοθι και θα παίζουν το ρόλο των «ακραίων».
Αυτό σήμερα το έχουν πετύχει. Τα κόμματα που λειτουργούν μέσα σε αυτό το καθεστωτικό σύστημα της προβοκάτσιας και των «στρατών» σύγκρουσης είναι: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑΟΣ.
Το κάψιμο των βιβλιοπωλείων στελεχών του ΛΑΟΣ και άλλων «ακροδεξιών» στοχεύει, εκτός των άλλων, και στη συσπείρωση του «ακροδεξιού» νεφελώματος, στην προλείανση του εδάφους για ανάλογα κτυπήματα και από εκεί. Με πιο απλά λόγια: Κινητοποιεί τα παρωχημένα ακροδεξιά «ένστικτα» και «σύνδρομα», τα θρέφει, τα γιγαντώνει και τα εξοπλίζει. Δηλαδή ενισχύει τις κατασκευασμένες, ελεγχόμενες και προβοκατόρικές ομάδες του «ακροδεξιού» χώρου.
Το κάψιμο των «ακροδεξιών» βιβλιοπωλείων σηματοδοτεί μια κλιμάκωση των τρομοκρατικών προβοκατόρικων πρακτικών και από τις «ακροδεξιές» ομάδες κρούσης.
Έτσι σε λίγο η μεν θα καίνε τους δε, και τα πάντα, ο κοινωνικός θυμός θα διοχετεύεται σε τυφλά, διχαστικά και αποπροσανατολιστικά «θεάματα» βίας και καταστροφών. Τα σοβαρά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα θα επικαλύπτονται, οι κυβερνήσεις θα κάνουν ό,τι θέλουν, τα μείζονα προβλήματα της εποχής μας που ενώνουν τον ελληνικό λαό θα παραμερίζονται και θα ζούμε τον εφιάλτη των προβοκατόρικων ομάδων, τις κομματικές ηθικολογίες και δημαγωγίες, καθώς και την ενίσχυση των καθεστωτικών, «ακραίων» κοινοβουλευτικών «εστιών» της προβοκάτσιας, Του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ: αυτά τα δύο κόμματα «ξύνουν» τα «ένστικτα» της τυφλής βίας, καλύπτουν τους «ακραίους» χώρους και παρέχουν το ιδεολογικό παχνί των «συμμοριών».”
www.resaltomag.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ