Η Καθημερινή επιβεβαιώνει το Olympia για το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτο θέμα στην Καθημερινή η πρόσκρουση Τουρκικής φρεγάτας σε Ελκηνικη. Η τουρκική φρεγάτα επιχείρησε να διεμβόλισε την ελληνική φρεγάτα Λήμνο με αποτέλεσμα το τουρκικό να υποστεί μεγάλες ζημιές σε αντίθεση με το ελληνικό.

Πληροφορίες για εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών πολεμικών στην περιοχή που κινείται το Oruc Reis

147018B8 97FE 4E88 A80A 3B8D3F8383FE

Χαρη στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού την οποία απέδειξε Γα άλλη μια φορά ο έλληνας κυβερνήτης το ελληνικό πλοίο κατάφερε να βγει αλώβητο σχεδόν από αυτή την επιθετική ενέργεια σε αντίθεση με το τουρκικό που υπέστη τρομερές ζημιές.

Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Μαλιστα κάποιοι κακοπροαίρετοι ακόμη και από ελληνικά sites ισχυρίστηκαν ότι το συμβάν δεν έγινε ποτέ όταν η Λήμνος εμφανίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στην άσκηση με τα γαλλικά πλοία νότια της Κρήτης.

F011AE0A 838D 4D32 8068 02AE3E040CD3

Προσπάθησαν να αποκρύψουν όσο καλύτερα μπορούσαν το γεγονός όπως έκανε δυστυχώς και η ελκηνικη κυβέρνηση που επρεπε να δώσει την πρέπουσα απάντηση σε αυτή την πολεμική ενέργεια της Τουρκος εις βάρος της χώρας μας.

Ευτυχώς ο κύριος Δένδιας αποφασίστηκε να ενημερώσει τους εταίρους μας μας στην ΕΕ για την προκλητικη αυτή ενέργεια της Τουρκίας αλλά βέβαια αυτό δεν είναι αρκετό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ