15/05/2021

Εξαπάτησε τους Έλληνες η κυβέρνηση με την επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της Ευρώπης που δήθεν θα συνεδρίαζε για την Τουρκία

Τέταρτο θέμα στην ατζέντα της δήθεν έκτακτης συνόδου που θα συζητούσε το θέμα της Τουρκίας!

Αντί να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία, μας προέτρεψαν σε απευθείας διάλογο! Σα να μην είμαστε μέλος της ευρωπαΐκής ένωσης!

Όταν αποκαλύπταμε ότι η Γερμανία δεν ήθελα για κανένα λόγο να συγκληθεί η έκτακτη επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων για το θέμα της Τουρκίας, κάποιοι μας ειρωνεύτηκαν. Όταν εντέλει ανακοινώθηκε η τηλεδιάσκεψη της επιτροπής, παπαγαλάκια βγήκαν αλαλάζοντας, επιμένοντας ότι η τηλεδιάσκεψη θα γίνει για την τουρκική επιθετικότητα απέναντι στην Ελλάδα. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Το όνομα Τουρκία δεν αναφέρθηκε καν. Πρώτο Θέμα στην διάσκεψη ήταν η Λευκορωσία! Ακολούθησε η Βενεζουέλα και έπειτα η έκρηξη στο Λίβανο.

72AD9806 7BCD 4D75 9D02 2426C848ACFC
Ιδού τα «Θέματα συζήτησης« στην τηλεδιάσκεψη εξωτερικών υποθέσεων της ευρωπαϊκής ένωσης

Μιλάμε δηλαδή για μία απάτη άνευ προηγουμένου. Έγραψαν την Ελλάδα στα παλιά τους τα παπούτσια όταν υποτίθεται ότι η Τουρκία παραβιάζει ευρωπαϊκό έδαφος και ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Η Γερμανία αρνείται την έκτακτη σύγκληση των υπουργών εξωτερικών που ζήτησε η Ελλάδα!

Αντίθετα, οι ευρωπαίοι αντί να καταδικάζουν την Τουρκία, συζήτησαν για τις προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία, για την Βενεζουέλα, την Βολιβία, την έκρηξη στη Βηρυτό, την συμφωνία Ισραήλ – ηνωμένων αραβικών Εμιράτων, και κάπου ενδιάμεσα για την «κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο»!

Το τι ακριβώς είπαν για την Ελλάδα, είναι ακόμα πιο σοκαριστικό. Οι ευρωπαίοι συνιστούν να τα βρούμε πολιτικά, με απευθείας διάλογο! Δηλαδή στον βρόντο η ευρωπαΐκή αλληλεγγύη, η ευρωπαΐκή ένωση, οι ευρωπαϊκές συνθήκες, το ευρωπαϊκό δίκαιο, τα ευρωπαϊκά σύνορα και λοιπά. « Βρείτε τα μεταξύ σας!« Είπαν, εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα.

Αναμένουμε λοιπόν την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία πρωτίστως οφείλει να απολογηθεί απέναντι στον ελληνικό λαό για τα ψέματα που διέδωσε περί έκτακτης τηλεδιάσκεψης δήθεν για τα ελληνοτουρκικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ