Από το 2013 ο Ερντογάν μίλαγε για Καζάν Καζάν (win win) …δηλαδή συνεκμετάλλευση (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

(5/3/2013)
Ο πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς και ο Τούρκος ομόλογός του Ερντογάν, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου μετά τις συνομιλίες που είχαν.
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι συζήτησαν για το θέμα της Χάλκης, τα θέματα ΑΟΖ και το θέμα της τρομοκρατίας, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.
Απ την μεριά του ο Ερντογαν τόνισε ότι.. “Σε ότι αφορά την ΑΟΖ μπορούμε να συνεργαστούμε από κοινού και μοιραστήκαμε την άποψη ότι τα βήματα αυτά στην Ανατολική Μεσόγειο..γίνονται ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ…” Το ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ, που όλως παραδόξως δεν μεταφράστηκε τουλάχιστον στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, πάντως δεν έχει καμιά σχέση με το ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ ..το γλυκό… ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ σημαίνει “win win” δηλαδή συνεκμετάλλευση….

Υ.Γ
Σας θυμίζουμε ότι χθες ο Ερντογάν σε ομιλία του κοτσάρισε και πάλι το Καζάν Καζάν …
“«Ο δρόμος της λύσης στην Ανατολική Μεσόγειο περνάει μέσα από τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις. Αν λειτουργήσουμε ευσυνείδητα και με λογική μπορεί να βρεθεί μία φόρμουλα σε μία λογική “kazan-kazan” (win-win, που θα είναι όλοι κερδισμένοι), που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων των πλευρών» τόνισε ο Ερντογάν, διαμηνύοντας παράλληλα πως το Oruc Reis θα συνεχίσει τις σεισμικές έρευνες μέχρι τις 23 Αυγούστου.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ