Η εκπληκτική ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την Κοίμηση της Θεοτόκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα που σηματοδοτεί την μετατροπή του ΣυΡιζΑ σε λαϊκό πατριωτικό κίνημα

«Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη Της»!

Έτσι ξεκινά η εκπληκτική η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την Κοίμηση της Θεοτόκου. Ένα μήνυμα βαθιά ελληνικό, πατριωτικό και συνυφασμένο με την πίστη των ελλήνων στην Παναγία. Ένα μήνυμα που φυσικά προκάλεσε σοκ στον ΣυΡιζΑ, όχι στην συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του, αλλά σε αυτούς που θέλουν, ως κατ’ επάγγελμα αντιπολίτευση, όπως ήταν πριν το παραλάβει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτοί που αντιδρούν όμως είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την εκλογική ήττα του ΣυΡιζΑ, είναι αυτοί που έδιναν επιχειρήματα σε πατριδοκάπηλους να παραστήσουν τους πατριώτες, και σε αντίχριστους να υψώνουν λάβαρα της ορθοδοξίας. Και φυσικά κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης, επέδειξαν χαρακτηριστική ανικανότητα, που οδήγησε και στην εκλογική ήττα. Ακριβώς επειδή βολεύονται στον ρόλο της κρατικά επιδοτούμενης, επαγγελματικής αντιπολίτευσης χωρίς κανένα ρόλο, χωρίς κανένα νόημα, χωρίς καμία χρησιμότητα για τον λαό και την Πατρίδα.

Αυτό που υποδεικνύει η εκπληκτική ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, μαζί με το πολιτικό και εσωκομματικό κόστος που θα επιφέρει, είναι η μετατροπή του ΣυΡιζΑ σε ένα λαϊκό, πατριωτικό κίνημα. Μπορεί να είναι κομματικά επώδυνο, είναι όμως εθνικά ωφέλιμο. Γιατί η πατρίδα αυτές τις στιγμές έχει ανάγκη ένα πραγματικό λαϊκό πατριωτικό κίνημα και όχι αερολογίες, αμπελοφιλοσοφίες, παρωχημένες ταμπέλες και ασκήσεις ιδεολογικής καθαρότητας.

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του τέως πρωθυπουργού:

2DCBCA43 C715 4440 BBA4 199FBB239C4E

ΔΗΜΟΦΙΛΗ