Οι τούρκοι οργανώνουν τους ισλαμοφασίστες στην Συρία! Τι θα κάνει η Ρωσία;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτογραφικά ντοκουμέντα που έρχονται στο φως, τεκμηριώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας την στενή συνεργασία των ισλαμιστών τρομοκρατών της Συρίας με τον τουρκικό στρατό!

0B76C69C 1343 402F A619 3AC9AB18616A

Η Τουρκία εκτός από το μέτωπο με την Ελλάδα, επιδεικνύει ταυτόχρονα μεγάλη κινητικότητα και στα άλλα ανοικτά μέτωπα με την εγκληματική της δράση κατά των λαών. Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο που έρχονται από την Συρία, δείχνουν τον τουρκικό στρατό να οργανώνει τους ισλαμιστές – τρομοκράτες, που η τουρκική προπαγάνδα τους παρουσίαζε ως «αντάρτες», μαζί με τους λαδωμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους της Δύσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον συριακό στρατό.

Μιλάμε λοιπόν για ένα κράτος – τρομοκράτη! Αυτό το κράτος υποστήριξαν 6 ευρωπαίοι δήθεν εταίροι στην πρόσφατη σύνοδο των υπουργών εξωτερικών της Ευρώπης!

ΕΚΤΑΚΤΟ Τρομοκράτες της Al Qaeda στέλνει η Τουρκία στη Λιβύη!

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί βόρεια του Ιντλίμπ, που αποτελεί σφηκοφωλιά των ισλαμιστών που τρομοκρατούν τον τοπικό πληθυσμό. Οι σημαίες του ισλαμικού κράτους και της Al Qaeda, έχουν αντικατασταθεί από την συριακή σημαία με τα κόκκινα αστέρια, προκειμένου να «κατευνασθεί» η Δύση.

09979E98 FE7D 4D0B 9078 125C2E8D5B4A
Τούρκοι οργανώνουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Οι πληροφορίες μας θέλουν τους ισλαμιστές να οργανώνονται με την βοήθεια του τουρκικού στρατού προκειμένου να αντισταθούν στην επέλαση του στρατού της Συρίας στο Ιντλίμπ και να ανοίξουν νέο μέτωπο στο Χαλέπι. Το Χαλέπι, που έχει περιέλθει στον έλεγχο της Δαμασκού.

Να σημειωθεί ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν φορέσει την προβιά του αντάρτη εκ νέου, δεν αναρτούν πλέον φωτογραφίες με τα πρόσωπα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που έχουν διαπράξει τα φρικτά εγκλήματα πολέμου στη Συρία.

71EB52B5 9C98 4202 81AA 782FEBB92FCB
Η Τουρκία προμηθεύει με οπλισμό τους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Συρία

Η υπαναχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων αλλά και η συμφωνία Ρωσίας – Τουρκίας, έδωσε τις απαραίτητες ανάσες στους καταδιωκόμενος τρομοκράτες να οργανωθούν, επισήμως πλέον από τον τουρκικό στρατό. Αφού πάντα η Τουρκία τους χρηματοδοτούσε και τους υποστήριζα. Με την βοήθεια πλέον μόνο του Κατάρ, αφού η Σαουδική Αραβία έχει αλλάξει στρατόπεδο και υποστηρίζει άτυπα την Δαμασκό.

Πρέπει πάντως να θεωρείται βέβαιον πως μπορεί η Ρωσία να κάνει τώρα τα στραβά μάτια, εάν όμως οι ισλαμιστές τολμήσουν να επιτεθούν στον στρατό της Συρίας, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις θα εμπλακούν ενεργά κατά των ισλαμιστών. Απομένει να δούμε θα γίνει εάν προωθηθούν και τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στο πλευρό των τρομοκρατών. Τι θα κάνει σε αυτή την περίπτωση η Ρωσία; Θα χτυπήσει στρατιωτικά τις τουρκικές δυνάμεις;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ