9/05/2021

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου κατακεραυνώνει τους αριστερούς ζηλωτές του… Μητσοτάκη!

Με αφορμή τις αντιδράσεις για το εκπληκτικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την Κοίμηση της Θεοτόκου, η κορυφαία δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Αφού ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη δήλωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους έλληνες, αναρωτιέται στη συνέχεια που είχαν εξαφανιστεί όλοι αυτοί με το «αριστερόμετρο», το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

D709377A DE95 4099 AAB2 EC330F60EA36

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι που εμφανίζονται ως ζηλωτές της αριστεράς, υποβοηθούν την προπαγάνδα Μητσοτάκη. Πιθανότατα, είναι οι ίδιοι που έσυραν τον πρώην πρωθυπουργό στο ολέθριο λάθος να ταυτίσει τις ευρωεκλογές του 2019 με την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Λάθος που στην ουσία έδωσε την εξουσία στο πιάτο στο κόμμα Μητσοτάκη, οδηγώντας τον ΣυΡιζΑ σε βαρύτατη ήττα. Η οποία φυσικά στις εθνικές εκλογές δεν μπορούσε να αναστραφεί.

Κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να διαχωρίσει τα στελέχη από τους δόλιους προβοκάτορες. Όχι επειδή κάνουν ζημιά στον ΣυΡιζΑ, αλλά κάνουν κακό στην ίδια την πατρίδα.

Να θυμηθούμε την επίμαχη – και εξαιρετική – ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που ξεσήκωσε τρολλ και προβοκάτορες:

Η εκπληκτική ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την Κοίμηση της Θεοτόκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ