Τεκτονικός σεισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποτέ ξανά δεν αμφισβητήθηκε σε τέτοιο βαθμό ο Αλέξης Τσιπρας απο οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ στα social media οσο χθες με αφορμη ενα μήνυμα του για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

B2B5C5DF DBB8 4104 BF5D 385BB62F60C9

Αυτό ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα και αυτή η αντίδραση του χρηστη adiasistos της ναυαρχίδας του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο. Ακολούθησαν βέβαια και άλλες αντιδράσεις από σημαντικο αριθμό φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο.

Στον αντίποδα τωρα την υπεράσπιση του Αλεξη Τσίπρα ανέλαβε ο Νίκος Καρανίκας ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων σε μια προσπάθεια του να δικαιολογήσει την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα:

Ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. Αντιθέτως θυμίζει αμόρφωτο και κομπλεξικό μηδενισμό.

A5A22649 CB75 4869 9C8F 7EE1727ACC55
Κάτι αστείες υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να παρατήσουν την αριστερά και να πιάσουν αριστερό στασίδι στην δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar.

Ο Άρης Βελουχιώτης όσο αποτελεί αριστερό και λαϊκό σύμβολο τόσο θα σας θυμίζω ότι δεν είμαστε μηδενιστές και άσχετοι με τις παραδόσεις του λαού. Δίχως να αναπαράγουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες τους, σεβόμαστε τον πολιτισμό της διαφορετικότητας.

Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς κάτι θηλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις κουραμπιέ του πρωτοετούς αμόρφωτου αριστεριστή, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως θηλαστικά τον αέρα του ελαφρόμυαλου μέλους, θα τις / τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε γκρουπες των αριστεριστών ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας σαχλαμάρες ανιστόρητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ