5/05/2021

Στόχος τα fake news ή η λογοκρισία και ο έλεγχος; Αιρετικές σκέψεις για τα δυο μέτρα και σταθμά της κυβέρνησης σε κανάλια και social media.

Νέοι άνθρωποι βγαίνουν στα κανάλια και διαδίδουν πως ο Κορωνοϊος είναι ανύπαρκτος μεταδίδοντας fake news στην ουσία μέσα από την συχνότητα μεγάλων καναλιών λέγοντας μπαρούφες.

F51AE0BA 7DC7 4364 8158 2EC3D3DD91DA

Και όλα αυτά όταν πριν λίγες μέρες ο αρμόδιος υπουργός δήλωνε ότι θα υπάρξει παρέμβαση της δίωξης για αναρτήσεις πολιτων στα social media που λένε τα ίδια πράγματα και παρακινούν τον κόσμο να παρακούει τα μέτρα για τον Κορωνοϊο.

356899A8 D816 46FC BE1D ECED0B522D95

Με δυο λόγια αν πεις τα ίδια πράγματα στην τηλεόραση σε δείχνουν τα κανάλια και σε ακούνε όλοι ενώ στα social media σε πηγαινουν δεμένο χειροπόδαρα.

Μήπως τελικά ο πραγματικός στόχος δεν είναι τα fake news για τον Κορωνοϊο και η προπαγάνδα εναντίον των μέτρων αλλά τα social media και ο έλεγχος τους;

Γιατί δεν μπορεί να σε κυνηγάει ο νόμος όταν γράφεις κάτι στα social media ενώ όταν πεις τα ίδια πράγματα ακριβώς, στα κανάλια να σε προβάλλουν σε όλη την χώρα χωρίς να τρέχει τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ