Νοσηρή αυλή στο μέγαρο Μαξίμου! Μετά τον Κικίλια ετοιμάζουν τον Δένδια;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα νοσηρό σκηνικό αυλικών και επικίνδυνων ανθρώπων φαίνεται ότι διαμορφώνεται μέσα στο μέγαρο Μαξίμου πέριξ του πρωθυπουργού.

Σκοτεινά συμφέροντα, σύμβουλοι που παραπέμπουν σε Αντουανέτες, αδίστακτοι καιροσκόποι που δεν δίνουν δεκάρα για την πατρίδα αλλά παίζουν παιχνίδια εξουσίας παραπέμποντας στις τελευταίες ημέρες της Βαβυλώνας.

kikilias kastelorizo1
Αυτό που συνέβη με τον Βασίλη Κικίλια, έναν καθομολογία εξαιρετικά επιτυχημένο υπουργό, δεν έχει προηγούμενο στα κοινοβουλευτικά χρονικά.

Δείχνει όμως περίτρανα την σκοτεινή νοοτροπία κάποιων που δυστυχώς φαίνεται να επηρεάζουν άμεσα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

95B0466D FC6E 465D B268 597A9ECB3570

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Ολυμπία, ο επόμενος που θα πάρει σειρά είναι ο Νίκος Δένδιας! Ο οποίος ήδη βρίσκεται σε ανοιχτή ρήξη με το μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένο σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες λοιπόν, ετοιμάζονται να του χρεώσουν το Βατερλώ στη σύνοδο των υπουργών εξωτερικών της ευρωπαϊκής ένωσης, με τον ίδιο τρόπο που τον άφησαν έκθετο με τις μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία που ούτε ο ίδιος γνώριζε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ