ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έπιασε “τζόκερ” ο Μητσοτάκης με την φωτιά στον Ερημίτη! Κάηκαν όσα στρέμματα “χρειάζονται” να τσιμεντωθεί το δάσος! (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias

Τα 200 στρέμματα, που κάηκαν είναι ότι πρέπει για για την έγκριση μιας νεας ΠΟΤΑ (Περιοχη Οργανωμένης Τουριστικης Αναπτύξης) σύμφωνα με τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μην ξεχνάμε ότι την καταστροφή του δάσους την είχε εγκαινιάσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου είχε μάλιστα προβλέψει ότι θα καεί το δάσος (δείτε βίντεο στο τέλος)!

Όπως είπε και ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης στο Open :

🔥 Οι Φωτιές άναψαν ταυτόχρονα σε 5 εστίες με διαφορά μερικών λεπτών
🔥”Στην προσπάθεια να τσιμεντοποιήσουν και να χτίσουν εκεί, καταστράφηκε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι πάνω από 200 στρέμματα”

https://www.dailymotion.com/video/x7vmh4k

Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση του Κωστή Χατζηδάκη: “Δημόσια δάση ή δασικές εκτάσεις που συμπεριλαμβάνονται στα όρια μεγάλων τουριστικών αναπτύξεων συνυπολογίζονται ως προς την αρτιότητα ενός γηπέδου (η συνολική έκταση πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 50 στρέμματα). Δηλαδή αν σε μια περιοχή το ιδιωτικό οικόπεδο είναι πολύ μικρό για να χτιστεί, μπορεί να «προσθέσει» δημόσια δάση, παρότι δεν του ανήκουν, για να γίνει το οικόπεδο οικοδομήσιμο. Για να γίνει όμως επέμβαση σε αυτά (μέχρι ποσοστού 10%) χρειάζεται απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.”

Προφητικός ο Kυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία του στην Κέρκυρα τον Ιούλιο είχε προδικάσει ότι η περιοχή του Ερημίτη στο νησί θα καεί και θα μείνει μόνο ο ανεμόμυλος, οπότε η σωτηρία της είναι η ανοικοδόμηση του τουριστικού Kassiopi Project, το οποίο ταιριάζει με τον νέο περιβαλλοντικό νόμο του… Κυριάκου Μητσοτάκη

ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ