150 νέα κρούσματα στοιχειώνουν την κυβέρνηση Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι και αν σήμερα τα νέα κρούσματα ήταν λιγότερα από χθες, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν και η αργια του Δεκαπενταύγουστου που επιβράδυνε λίγο τα πράγματα.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων είναι τρομερά ανησυχητικός και δημιουργεί ανησυχία στην κυβέρνηση που θέλουν να την κρύψουν ώστε να μη τρομοκρατηθεί ο κόσμος αλλά και να την επικοινωνήσουν ως ένα βαθμό στον κόσμο μήπως και συμμορφωθούν με τα μέτρα επιτέλους οι πολίτες. Δυο πράγματα αντίθετα δηλαδή.

Δείγμα της ανησυχίας της κυβέρνησης ήταν η πρωινή ενεργοποίηση του 112 που ξύπνησε αρκετούς αδειούχους του Αυγούστου.
FEABCC4C 8F1E 40A2 A640 1B31B263F614

Στο μήνυμα του 112 η κυβέρνηση έλεγε στους πολίτες που επιστρεφουν από τις διακοπές τους να παραμείνουν μακρυά από ευάλωτα άτομα και να ακολουθήσουν πιστα τις οδηγίες προφύλαξης και τα μέτρα για τον Κορωνοϊο.

Στο Μαξίμου το σκέφτηκαν πολύ για το αν επρεπε να σταλεί αυτό το μήνυμα σήμερα το πρωί καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πανικοβληθεί ο κόσμος και τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

Έτσι στην κυβέρνηση πατάνε πλέον ταυτόχρονα σε δυο βάρκες, χωρίς να ξέρουν ποια να αφήσουν για να μη βουλιάξουν στο τέλος.

Ήδη ξέρουν οτι τα νέα τις επόμενες μέρες δεν θα είναι ευχάριστα. Αυτό που δεν ξέρουν είναι σε τι βαθμό και αυτό ελπίζουν πως θα περιορίσουν, τον βαθμό της ζημιάς που έρχεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ