23/09/2021

Επίθεση σε 24χρονη στη Ρόδο επειδή είχε Κορωνοϊο από μασκοφόρους του διαδικτυου

Θύμα άθλιας διαδικτυακής επίθεσης από άτομα του περιβάλλοντος της έπεσε μια 24χρονη φοιτητρια στη Ρόδο που νοσεί από Κορωνοϊο.

Η άτυχη κοπέλα που σπουδάζει σε πόλη της βόρειας Ελλάδας επέστρεψε στη Ρόδο για να περάσει το καλοκαίρι της. Μόλις μαθευτείτε όμως στον περίγυρο της ότι νοσεί από Κορωνοϊο τότε άρχισε να βιώνει καταστάσεις που θύμισαν την εποχή της Σπιναλόγκας.

881C15C4 0507 475B B703 CE0D95DABFA4
Η φοιτητρια παρόλο που ήταν ασυμπτωματική και είχε τηρήσει όλα τα μέτρα της καραντίνας όταν πήγε στο νησί και ενώ είχε ενημερώσει τον περίγυρο της ότι νοσεί ώστε να μην κολλήσει κάποιος από εκείνη, άρχισε να δέχεται φοβερές επιθέσεις.

Η κοπέλα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, με έγκληση κατ’ αγνώστων και κατά υπευθύνου φυσικού ή ηθικού αυτουργού ή συμμετόχου καθώς βίωσε απίστευτες καταστάσεις αποκλεισμού, στοχοποίησης, απειλών και εξυβρίσεων μόλις μαθεύτηκε ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Οι επιθέσεις άρχισαν με μηνύματα από αγνώστους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα όπου την απειλούσαν και την τρομοκρατούσαν βρίζοντας την. Η κοπέλα ζει διαρκώς μέσα στον φοβο ενώ προκαλεί εντύπωση η αδυναμία να εντοπιστεί από τις αρχές ο αποστολές των απειλητικών μηνυμάτων εναντίον της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ