16/09/2021

Υπό παραίτηση ο Δένδιας εάν ο Μητσοτάκης υποκύψει στις πιέσεις τούρκων και Γερμανών!

Ο Δένδιας αγνοεί τον σκοτεινό κύκλο του Μαξίμου και φέρνει την συμφωνία με την Αίγυπτο προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή! 

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο γνωστός κύκλος των ανθρώπων του Σημίτη που κατέχουν προνομιακή θέση εντός του μεγάρου Μαξίμου, κομίζει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Ερντογάν έχει διαμηνύσει στο Βερολίνο ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι με την Ελλάδα εάν κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή η συμφωνία με την Αίγυπτο!

Οι πληροφορίες αυτές λοιπόν είναι απόλυτα σωστές. Όντως ο Ερντογάν απειλεί προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συζητήσει με την Ελλάδα μόνο εάν η τελευταία δεν κυρώσει και δεν καταθέσει στον ΟΗΕ την πρόσφατη συμφωνία για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών με την Αίγυπτο. Αυτό είναι αληθές. Αυτό που είναι αδιανόητο, είναι ο κύριος Μητσοτάκης όχι να υποκύψει, αλλά έστω και να συζητήσει αυτή την απαίτηση του παρανοϊκού δικτάτορα!

Διότι εάν η συμφωνία δεν κατατεθεί στην Βουλή προς έγκριση και έπειτα στον ΟΗΕ, πρακτικά δεν υφίσταται! Δεν παράγει κανένα νομικό αποτέλεσμα στην διεθνή κοινότητα, και αυτό ακριβώς επιδιώκει ο Ερντογάν. Και είναι αδιανόητο για τον έλληνα πρωθυπουργό ακόμα και να συζητά αυτό το ενδεχόμενο, ειδικά την ώρα που βγαίνουν αυτές οι τρομακτικές αποκαλύψεις για τις βρώμικες μεθοδεύσεις του Κώστα Σημίτη που ήταν έτοιμος ακόμα και να συζητήσει αποστρατιωτικοποίηση των νησιών που Αιγαίου!

Στον αντίποδα φυσικά ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος έχει ήδη δρομολογήσει την συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας, την ερχόμενη εβδομάδα. Και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Μητσοτάκης υποκύψει στις πιέσεις Ερντογάν – Βερολίνου, πως θα τραβήξει πίσω την συζήτηση. Πως δηλαδή θα μαυρίσει κι αυτός το όνομα του στο διηνεκές, όπως ο Κώστας Σημίτης. Και πως θα διαχειριστεί το διαφαινόμενο ενδεχόμενο παραίτησης του Νίκου Δένδια! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ