Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο Σαμαράς… χαλαρουίτα στο Λουτράκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταπώς φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν «τρέμει» την πανδημία του κορωνοϊού και δεν δείχνει να ανησυχεί για το σεργιάνι του «Oruc Reis» στις ελληνικές θάλασσες!

Ετσι, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο απολαμβάνει ανέμελος τις διακοπές του, αλλά είχε και ευχάριστες συναντήσεις με σταρ του πενταγράμμου. Μέχρι το Λουτράκι, που φημίζεται και για τις ιαματικές πηγές του, πετάχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Έκανε τις βουτιές του σε παραλία της περιοχής (αν έκανε και ιαματικά λουτρά δεν παίρνουμε όρκο) και ήπιε και τα ποτάκια του με τον δημοφιλή τραγουδιστή και αντιδήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Τσαλίκη. Ποτάκια, τρόπος του λέγειν, αφού ο κ. Σαμαράς ίσως να έχει να πιει αλκοόλ από τα νεανικά του χρόνια. Μάλιστα ο Μεσσήνιος πολιτικός πόζαρε περιχαρής στην πλαζ αλλά και στο εστιατόριο όπου δείπνησε με τον Γιώργο Τσαλίκη, ενώ τα φωτογραφικά στιγμιότυπα βγήκαν στη φόρα μέσα από τα social media του αγαπητού στη νεολαία τραγουδιστή!

Στην παρέα του κ. Σαμαρά ήταν και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Τσούτσιας. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι συζητούσαν Σαμαράς – Τσαλίκης! Λέτε ο πρώτος να εξηγούσε πως έσκιζε τα Μνημόνια μέρα μέρα επί δυο χρόνια ή ο δεύτερος να αποκάλυπτε τα σχήματα του χειμώνα, ικανοποιώντας την περιέργεια του βετεράνου πολιτικού; Ένα όμως είναι σίγουρο: Μάθαμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι καλά στην υγεία του, αφού από την τελευταία παρουσία του στη δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, όπου έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένος, είχε εξαφανιστεί. Κι ας τρέχουν οι εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα, για τα οποία ο ίδιος τόσο ενδιαφέρεται…

Πηγή: Espresso

ΔΗΜΟΦΙΛΗ