Τώρα – επίθεση κατά των αμερικανικών δυνάμεων στην Συρία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυραυλική επίθεση στην αμερικανική βάση στην Συρία για πρώτη φορά.

Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στην Συρία και πλήρης επιβεβαίωση της κατάρριψης του αμερικανικού drone από τους ισλαμιστές που συνεργάζονται με την Τουρκία. Σε επίσημη ενημέρωση, οι αμερικάνοι παραδέχθηκαν ότι έχασαν όχι ένα, άλλα δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη! Οι αμερικανοί επιβεβαίωσαν την κατάρριψη των δύο μη επανδρωμένων τύπου Reaper MQ-9, Χωρίς όμως να διευκρινίσουν ποιοί τα κατέρριψαν.

Κατάρριψη αμερικανικού Drone από Τούρκους ισλαμοφασίστες στην Συρία

Λίγη ώρα πριν λοιπόν η βάση των αμερικανικών δυνάμεων στο Ντείρ Εζόρ, δέχτηκε επίθεση με ρουκέτες από αγνώστους, που όμως πιθανολογείται ότι είναι πάλι ισλαμιστές τρομοκράτες συνεργαζόμενοι με τους τούρκους. Ο στρατός της Συρίας απέρριψε οποιαδήποτε εμπλοκή, και μάλλον έχουν δίκιο, αφού οι δυνάμεις του συριακού στρατού απέχουν από αυτή την περιφέρεια την οποία λυμαίνονται ακόμα ισλαμιστές τρομοκράτες.

0B7466D9 E04E 48F4 80EA 15ADF4025C05
Η αμερικανική βάση στο Ντειρ Εζορ

Οι τούρκοι οργανώνουν τους ισλαμοφασίστες στην Συρία!

Αναμένεται ενημέρωση και για την επίθεση με ρουκέτες που δέχτηκε η αμερικανική βάση, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και το γεγονός θεωρείται εξαιρετικά σοβαρό. Δεν είναι δυνατόν όμως να μην γνωρίζουν την είδηση που μεταδώσαμε και θέλει τον τουρκικό στρατό να εξοπλίζει επισήμως και να κάνει κοινά γυμνάσια με τους ισλαμιστές τρομοκράτες.
Η αμερικανική βάση χτίστηκε και παραμένει εκεί παρά τις δεσμεύσεις του Τραμπ για αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων, διότι προστατεύει πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ