Νίκος Καρανίκας Ο κοινωνικός αθεϊσμος δεν σημαίνει αριστερά ούτε και πολιτισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με νέα ανάρτηση του ο Νίκος Καρανίκας παίρνει ξανά θέση υπερ του Αλέξη Τσίπρα για το μήνυμα του για τον Δεκαπενταύγουστο.

B2B5C5DF DBB8 4104 BF5D 385BB62F60C9

Να θυμίσουμε ότι είχαν υπάρξει έντονες αντιδρασεις από μερίδα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα διαφωνούσαν έντονα με τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα.

Τεκτονικός σεισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Καρανικα που έρχεται για να ηρεμήσει τα πνεύματα έχει ως εξής:

D963CCA5 5FD8 4782 AFFB DD8747EF4AD1
“Για την διαφορετικότητα ως δικαίωμα (αύριο θα το κατεβάσω σβήσω γιατί το υποσχέθηκα στον σ.Ανδρέα Π.) Καλοί μου και αγαπημένοι μου σύντροφοι και συντρόφισσες,ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. Αντιθέτως θυμίζει άνθρωπο που δεν έχει διαβάσει και δεν έχει μελετήσει την ιστορία της αριστεράς και των λαϊκών παραδόσεων της και έχει σχέση αλλοτριωμένη με τη θεωρία του μηδενισμού.

Κάτι σημαντικές και σοβαρές υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να ξανασκεφτούν την σχέση τους με την αριστερά και να πιάσουν αριστερές βάσεις ώστε να αποφύγουν την δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar.

A5A22649 CB75 4869 9C8F 7EE1727ACC55

Ο Άρης Βελουχιώτης όσο αποτελεί αριστερό και λαϊκό σύμβολο τόσο θα σας θυμίζω ότι δεν είμαστε μηδενιστές και άσχετοι με τις παραδόσεις του λαού. Δίχως να αναπαράγουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες τους, σεβόμαστε τον πολιτισμό της διαφορετικότητας. Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς κάτι σύντροφοι και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις γλυκανάλατες, αριστερού της βιασύνης του βερμπαλισμού, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως ευφυέστατα άτομα τον αέρα του απαίδευτου μέλους, θα τις / τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να μετακινηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε φιλικές παρέες, των αριστερών της τέρψης, ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας ιστορίες ανιστόρητες.Υ.Γ. Τα παραπάνω είναι απόψεις, συγνώμη όποιον και όποια προσβάλω”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ