22/09/2021

Δημήτρης Δανίκας: Κατέρρευσαν ακόμη και οι δημοσιογράφοι του Σκαι με αυτά που τον άκουγαν να λέει! (Βίντεο)

Οι άνθρωποι τον κοιτούσαν και απορούσαν με αυτά που έλεγε ενώ ήταν έντονη και πολύ εμφανής η δυσαρέσκεια τους απέναντι στα λεγόμενα του.  Συγκεκριμένα με νέα δήλωση χτύπησε ο γνωστός αναλυτής δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας αυτή τη φορά για το Αιγαίο. Μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης του Σκαι είπε πως θα πρέπει να πειστεί η ελληνική  κοινή γνώμη ότι το Αιγαίο δεν είναι μόνο δική μας θάλασσα.

Παραλληλα αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης στην ουσία δεν έχει να πολεμήσει με τον Ερντογαν αλλά με την ελληνική κοινή γνώμη και τις εθνικιστικές της απόψεις που θέλουν το Αιγαίο ελληνική θάλασσα.

Οση ώρα μίλαγαν οι δημοσιογράφοι δυσανασχετούσαν με τα λεγόμενα του. Βέβαια δεν καταλάβαμε αν το έκαναν γιατί διαφωνούσαν μαζί του ή γιατί αποκάλυπτε ένα μειοδοτικό πρόσωπο του Μητσοτακη απέναντι στα ελληνικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Οι τηλεθεατές όμως εισπράτταν μια έντονη δυσφορία προς τα λεγόμενα του.

Οσο αφορά τωρα τον κύριο Δανίκα δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με δηλώσεις και τοποθετήσεις του. Γιατί μπορεί οι περισσότεροι να τον έχουν συνδέσει στο μυαλό τους με το βρακι της Παπαριζου αλλά έχει κάνει και άλλες δηλώσεις που έρχονται σε σύγκρουση με το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων όπως πχ η άποψη του για τις παρελάσεις που του θυμίζουν Βόρειο Κορέα.

Το 2004 που η Ελλάδα είχε νικήσει με την Έλενα Παπαριζου στη Eurovision είχε δημιουργηθεί ντόρος στις μεσημεριανές εκπομπές, που τότε υπήρχαν σε αφθονία στην ελληνική τηλεόραση, με το εσώρουχο που φόραγε. Ο Δημήτρης Δανίκας είχε βγει λοιπόν στην εκπομπή του αείμνηστου Θεμου Αναστασιαδη και είπε πως: Ο,πρώτος πολιτικός θρίαμβος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. κυβέρνηση Καραμανλή του 2004) έγινε το βρακι της Έλενας Παπαριζου. Έτσι έγινε πλέον αναγνωρίσιμος σε όλη τη χώρα μέσα από την τηλεόραση την οποία μαχαίρωνε με τις κριτικές του στις εφημερίδες που έγραφε.

Οσο αφορά τωρα το θέμα των παρελάσεων είχε δηλώσει ότι είναι κατά των παρελάσεων και πως παρελάσεις κάνει η Βόρειος Κορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ