Μεθυσμένη οδηγός στο Λουτράκι προκάλεσε δύο τροχαία και εγκατέλειψε αβοήθητα τα θύματα στην άσφαλτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε τον… Βόσπορο μια 50χρονη και έπιασε το τιμόνι οδηγώντας σαν μανιακή στο Λουτράκι, όπου προκάλεσε δύο τροχαία και εγκατέλειψε αβοήθητα τα θύματα στην άσφαλτο! Μάλιστα, στην ξέφρενη πορεία της, που έσπειρε τον τρόμο, είχε συνοδηγό την ανήλικη κόρη της!

Όπως έγινε γνωστό, η ασυνείδητη οδηγός, που ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης, χτύπησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με το Ι.Χ. της έναν ντελιβερά, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο νεαρός κατάφερε να σηκωθεί και την ακολούθησε, αλλά παρακολούθησε άναυδος το «τρελό» αυτοκίνητο να παρασύρει μια 70χρονη και την οδηγό να εξαφανίζεται!

Οι λεπτομέρειες του δεύτερου τροχαίου σοκάρουν. Ο ντελιβεράς και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η άτυχη 70χρονη βρισκόταν σε μια καφετέρια στο ύψος των καταρρακτών, λίγο έξω από την πόλη, και θέλησε να διασχίσει τον δρόμο για να πάει στο όχημά της. Εκείνη τη στιγμή το Ι.Χ., που κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την Περαχώρα, έπεσε πάνω της εκσφενδονίζοντάς τη στον αέρα! Είναι χαρακτηριστικό ότι το θύμα τινάχτηκε ψηλά και έπεσε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου της 50χρονης.

Ομως, η ασυνείδητη οδηγός που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος Λουτρακίου, δεν σταμάτησε για να βοηθήσει την 70χρονη ή να καλέσει το ΕΚΑΒ, αλλά πάτησε γκάζι και έφυγε! Ωστόσο, το αυτοκίνητό της την «πρόδωσε», αφού ακινητοποιήθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στον περιφερειακό, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου, λόγω των ζημιών που υπέστη.

Ο ντελιβεράς, που εξακολουθούσε να ακολουθεί τη μεθυσμένη οδηγό, ειδοποίησε την Αστυνομία και περίμενε έως ότου φτάσουν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου. Η τραυματισμένη 70χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 50χρονη συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα μαζί με την ανήλικη κόρη της, η οποία είχε «παγώσει» βιώνοντας από πρώτο χέρι όσα έκανε η μητέρα της στην ξέφρενη πορεία της.

Φωτό: LOUTRAKI365

ΔΗΜΟΦΙΛΗ