Νέα μαχαιριά από την Γερμανία στην σύνοδο κορυφής: «Διαφιλονικούμενα» τα θαλάσσια σύνορα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα απίστευτη δήλωση από την Μέρκελ στην σύνοδο κορυφής, παρουσία μάλιστα του έλληνα πρωθυπουργού!

Μπορεί η έκτακτη σύνοδο κορυφής να φορούσε την Λευκορωσία, (αλήθεια, τι δουλειά έχει η Λευκορωσία με την ευρωπαΐκή ένωση;) Ενώ υποτίθεται τα ελληνοτουρκικά έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες, η Γερμανία όμως δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει το φιλοτουρκικό της πρόσωπο. Διά στόματος μάλιστα της ίδιας της καγκελαρίου!

Αφού έκανε την τιμή να ασχοληθεί με την περιοχή μας και χαρακτήρισε την κατάσταση άκρως επικίνδυνη, συνέχισε χαρακτηρίζοντας διαφιλονικούμενα τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου! Και ζήτησε «επανέναρξη του διαλόγου», εννοώντας φυσικά τον διμερή, πραξικοπηματικό και ενάντια σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου διάλογο που εννοεί.

Είπε συγκεκριμένα: «Η Γερμανία τάσσεται υπέρ της επανέναρξης του διαλόγου για τα διαφιλονικούμενα ζητήματα της οριοθέτησης των θαλασσίων συνόρων»!

Προσέξτε, η προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα έπρεπε να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι τρίτων, ειδικά αυτών που τα επιβουλεύονται, «γκριζάρει» η ίδια την ευρωπαΐκή εθνική κυριαρχία!

Διότι σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες που και η ίδια έχει υπογράψει, τα σύνορα Ελλάδας και Κύπρου, είναι και σύνορα της Ευρώπης! Κάθε αμφισβήτηση τους, συνιστά αμφισβήτηση των συνόρων και της κυριαρχίας της ίδιας της Ευρώπης. Και έρχεται η επικεφαλής της ισχυρότερης χώρας της Ευρωπαΐκής Ένωσης για να αμφισβητήσει την ευρωπαΐκή κυριαρχία.

Τα καθρεφτάκια πλέον δεν τα δίνουν οι δήθεν πολιτισμένοι στους δήθεν ιθαγενείς, αλλά ο Ερντογάν στους εξωνημένους ευρωπαίους. Με αντάλλαγμα φυσικά, την ελληνική και κυπριακή εθνική κυριαρχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ