Παρασκευή 21 Αυγούστου δηλαδή αύριο πληρώνει η κυβέρνηση τα 534 ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέβαια με αυτούς δεν είναι τίποτα σίγουρο αλλά συμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις αύριο Παρασκευή 21 Αυγούστου θα γίνει επιτέλους η πληρωμή των 534 ευρώ στους δικαιούχους που τα περιμένουν εδώ και μήνες.

Οι δικαιούχοι είναι 56.358 άτομα. Και πίσω από αυτούς ολόκληρες οικογένειες που φυτοζωούν περιμένοντας λίγα ευρώ για  να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί κάτι απρόοπτο την τελευταία στιγμή γιατί μας έχουν  συνηθίσει σε πολλές τετοιου είδους ανατροπές τον τελευταίο καιρό.

Η επίσημη απόφαση ορίζει τα εξής:

α) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνός Ιουνίου και Ιουλίου, ύψους 21.861.810 ευρώ, στους δικαιούχους το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 46.629.

β) Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά τον μήνα Ιούνιο για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 1.750.434 ευρώ, στους δικαιούχους το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 8.463.

γ) Σε εργαζομένους ενταγμένους στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για το χρονικό διάστημα 15-30 Ιουνίου 2020, για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας, ύψους 194.128,46 ευρώ, στους δικαιούχους το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 1.366.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ