Δωρεάν οι μάσκες στους μαθητές – Άδειασε την Κεραμεως η κυβέρνηση για τις μάσκες στα σχολεία (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias

Την ώρα που η υπουργός παιδείας έβγαινε σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι και έλεγε ότι η μάσκα είναι προσωπικό αντικείμενο και το κόστος της για τους μαθητές θα επιβαρύνει τους γονεις και τις οικογένειες τους, ο Θεοδωρικάκος στον Σκαι μοίραζε δωρεάν μάσκες.

Καταλαβαινουμε όλοι ότι ειναι αδύνατον να υπήρξε τόσο μεγάλη ασυνεννοησία στο εσωτερικό της κυβέρνησης για ένα θέμα μαλιστα που είναι πρώτης γραμμής. Άρα κάτι άλλο συμβαινει.

Η κυβέρνηση επέλεξε εσκεμμένα να αδειάσει την κυρια Κεραμεως αποδομώντας την μέσα στο ίδιο της το γήπεδο.

Η κυρια Κεραμεως είναι το τρίτο άτομο στην κυβέρνηση που του κόβουν τα φτερά μέσα από το Μαξίμου. Η αρχή είχε γίνει με τον Αδωνι Γεωργιάδη στον ανασχηματισμό που του πετσόκοψαν τις αρμοδιότητες. Η συνέχεια με τον Βασίλη Κικίλια που ο Μητσοτάκης του αφαίρεσε και εκείνου αρμοδιότητες και σήμερα φτάσαμε στο άδειασμα της υπουργού παιδείας που δεν την είχε ενημερώσει κανείς για μια τόσο σημαντική απόφαση, το να δίνονται δηλαδή δωρεάν μάσκες στους μαθητές.

Αφηναν από την κυβέρνηση την Κεραμεως να γίνεται αντιπαθής από τα κανάλια για να βγει σήμερα ο Θεοδωρικάκος να κάνει δημόσιες σχέσεις στην πλάτη των μικρών παιδιών και των μαθητών.

Όσο αφορά τωρα τη χρήση της μάσκας αυτή θα είναι υποχρεωτική μόνο μέσα στην τάξη και όχι στο προαύλιο συμφωνα με την κυρια Κεραμεως. Εκτός βέβαια και αν δεν την έχουν ενημερώσει σωστά και σε αυτό και έχουμε στην πορεία εκπλήξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ