Δωρεάν το εμβόλιο που …δεν υπάρχει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε ακούσει απίστευτα παπατζιλίκια από τους πολιτικούς. Το «θα» είχε γίνει συνώνυμο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Από την εκτροπή του Αχελώου, μέχρι το «λεφτά υπάρχουν», ο έλληνας είχε ζήσει τεράστιες πολιτικές απάτες.

Αφού ο λαός τσίμπαγε, λογικό είναι οι πολιτικοί να αποθρασύνονται και να συνεχίζουν με ακόμη πιο χονδροειδή ψέματα. Ποιος θα ξεχάσει ότι «το ΠΑΣΟΚ θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες», που εντέλει υποδούλωσε όχι μόνο εμάς αλλά και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στις τράπεζες!

Ποιος θα ξεχάσει τα «σούπερ σχολεία» που θα έφτιαχνε ο Γιώργος Παπανδρέου, και εντέλει άφησε για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο τα παιδιά χωρίς βιβλία αλλά με φωτοτυπίες;

Ήρθε λοιπόν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τίναξε την Μπάγκα στον αέρα. Υποσχέθηκε παροχή δωρεάν εμβολίου, που όμως ακόμα δεν υπάρχει! Εκεί που έβαλε τον πήχη, κάνει ακόμα και τον Παπανδρέου με τον Σημίτη να μοιάζουν γατάκια.

Για να τον ξεπεράσει κάποιος, θα πρέπει να υποσχεθεί στους πολίτες, δωρεάν συσκευές διακτινισμού, μηχανή ανώδυνης αποτρίχωσης, εμφύτευση 5000 τριχών σε 3 δευτερόλεπτα, η κάτι συναφές. Εκτός εάν ο Μεσσίας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεπεράσει πάλι τον εαυτό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ