Φανερά καταβεβλημένος ο Έλληνας πρωθυπουργός στο μήνυμα του για τις μάσκες στα σχολεία (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομερά καταβεβλημένος εμφανίζεται ο Έλληνας πρωθυπουργός στο σημερινό του μήνυμα για τις μάσκες στα σχολεία.

Τα μαλλιά του έχουν χάσει το βαθύ μαύρο χρώμα τους είχαν πριν λίγο καιρό και δείχνουν να αρχίζουν να ασπρίζουν.

Από ότι φαίνεται η κούραση των συνεχόμενων διακοπών, το κυνήγι με τις κάμερες να καραδοκούν να τραβήξουν κάποια ξένοιαστη στιγμή του σε κάποια παραλία, το να κοιμάται στην Πάρο και το πρωί να ξυπνάει στην Επίδαυρο το απόγευμα ή στα Χανιά την επόμενη μέρα, το άγχος να ξεφύγει από τα ραντάρ των Τούρκων όταν μετακινείται με στρατιωτικά ελικόπτερα, το φτιαξε ξεφτιαξε και το φόρτωνε και ξεφόρτωνε βαλίτσες, όλα αυτά τον έχουν καταποντίσει και ψυχικά και σωματικά.

Γιατί μπορεί να έδειχνε ανέμελος στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από κάποια μέρη των φετινών του διακοπών, μέσα του ο άνθρωπος αυτός ζει με την αγωνία για το αύριο.

Επιπλέον γνωρίζει πολύ καλά πως τα συνεχή ταξίδια σε περίοδο μαλιστα πανδημίας είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και όμως το τολμάει. Για να μπορέσει να χαλαρώσει λίγες μέρες σε κάποια καυτή ηλιόλουστη παραλία ώστε να μπορεσει να ανταποκριθει στη συνέχεια στις προσδοκίες του λαού μας που τον εξέλεξε πρωθυπουργό.

Δείτε πως είναι το χρώμα τον μαλλιών του στη φωτογραφία  του στο αβαταρ

40073266 6D9F 4EA5 9557 EFE1819BFD29
και δείτε και πως είναι στο βίντεο.

Μαλιστα παρόλο η μάσκα κρύβει το πρόσωπο του η κούραση του είναι εμφανής.

F9F682B0 EFDB 4DA3 B9F4 1B94F65A439C

Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέξει λίγο και να ελαττώσει τις συνεχείς αποδράσεις σε φιλόξενους ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μήπως και καταφέρει να συνέλθει και να ξεκουραστεί.

E6575914 99EB 42A0 94B6 A13217D830A9

Γιατί μπορεί υποσυνείδητα να θέλει να ζήσει μια πρωθυπουργική  ζωή γεματη ταξίδια όπως ο Γιώργος Παπανδρέου στο παρελθόν εκείνος όμως ήταν κομάντο των ταξιδιών. Και ήταν και δεινός κολυμβητής και για αυτό είχε και καλλίγραμμο σώμα. Εδώ ο Πρωθυπουργός σε όλες τις φωτογραφίες κόβει βόλτες πάνω κάτω στις παραλίες και ποτέ δεν τον έχουμε να κολυμπάει όπως ο Γιώργος Παπανδρέου ή να κάνει κάποιο σπορ όπως η ποδηλασία που απαιτεί έντονη σωματική άσκηση.

44B63C77 1BEA 4BB8 B287 0DDA2845213A

ΔΗΜΟΦΙΛΗ