Έκθετος ο Πέτσας μετά τις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τα ελληνοτουρκικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε έρευνες έκανε, ούτε παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα το τουρκικό ερευνητικό σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα που για μια ακόμη φορά σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά αρνήθηκε να παραδεχτεί πως υπήρξε παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας από τους Τούρκους.

Υπήρχε πρόθεση ερευνών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τον κύριο υπουργό και ένιωθες όταν τα έλεγε αυτά ότι άκουγες υπουργό άλλης χώρας.

https://youtu.be/AB_qs3tBL1w

Εδώ πρέπει να σας θυμίσουμε το έγκυρο δημοσίευμα του olympia.gr σύμφωνα με το οποίο υπάρχει μια επιστολή-διάβημα της Ελλάδας στον ΓΓ του ΟΗΕ, με την οποία καταγγέλλεται η Τουρκία για κλιμάκωση, παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων επί της υφαλοκρηπίδας μας και παραβίαση των άρθρων 77 & 121 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της θάλασσας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Μετά από αυτό θα πρέπει όλοι μας να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο ο κύριος υπουργός αρνείται την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας από την Τουρκία, την ώρα που η χώρα μας την αναφέρει ρητά στην επιστολή της στον ΓΓ του ΟΗΕ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ