Κυβέρνηση που εξαπατά έτσι τους πολίτες, είναι επικίνδυνη κυβέρνηση

Όλοι οι έλληνες θυμούνται το σόου που στήθηκε στο Ελληνικό πριν από λίγες εβδομάδες και σηματοδοτούσε την έναρξη του έργου που είχε στοιχειώσει και θα έφερνε δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Θυμάστε τις πόζες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μπροστά στην κάμερα, να ποζάρει ως άλλος Μωυσής, ενώ πίσω του η μπουλντόζα με τον Ραμίζ κατεδάφιζε το κτήριο. Την πανελλαδική κάλυψη, τα πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες, τους αλαλαγμούς.

0D603CB1 99AA 49A7 81A3 863B3D0B6CB5
Το μισογκρεμισμένο κτίριο στο Ελληνικό, όταν έσβησαν οι κάμερες.

Σήμερα, η κατάσταση στο Ελληνικό είναι ακριβώς η ίδια από τη στιγμή που έκλεισε η κάμερα. Ακόμα και το κτίριο έχει μείνει μισογκρεμισμένο. Δεν υπάρχει άνθρωπος! Προφανώς και ο Ραμίζ πήγε στα Τίρανα για να δει την οικογένεια και περιμένει στην Κακαβιά να ανοίξουν τα σύνορα. Όχι φυσικά για να δουλέψει στο ελληνικό. Άλλωστε, το ελληνικό δούλεψε όλους εμάς.

Το ερώτημα όμως παραμένει και είναι καίριο. Γιατί μία κυβέρνηση έχει ανάγκη να στήνει τέτοια χονδροειδή θεάματα προκειμένου να εξαπατήσει τους πολίτες; Όταν μία κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες σε τέτοια θέματα, φανταστείτε τι σκοπεύει να κάνει στα μεγάλα, τα εθνικά.

Η Ιστορία δυστυχώς έχει δείξει ότι μία κυβέρνηση που εξαπατά με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες, είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση. Ελπίζουμε να διαψευστούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ