Πάει για πόλεμο η Τουρκία. Παίρνει δεύτερη συστοιχία S – 400

Υπέγραψε την παραγγελία και για δεύτερο σύστημα S – 400 η Τουρκία, αλλά η δύση συνεχίζει να την χαϊδεύει!
Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες μας για την απόφαση της Τουρκίας να παραγγείλει και το δεύτερο πυραυλικό σύστημα από την Ρωσία, το οποίο μάλιστα σκοπεύει να το τοποθετήσει στην βάση που ετοιμάζεται να κατασκευάσει στην Μισράτα της Λιβύης. Στόχος είναι να μπορέσει να ανακόψει τα μαχητικά της Αιγύπτου, των Εμιράτων και ίσως και της Ελλάδος, στην προσπάθεια της να καταλάβει πλήρως την χώρα.

Η Τουρκία φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη για πόλεμο και δεν το κρύβει. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία υπέγραψε οριστικά την παραγγελία και για δεύτερη συστοιχία του συστήματος S–400 από την Ρωσία!

2F31E0FE 9A06 4000 8CEF 8BC4C095EBFD
Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στο δελτίο του Open ο πάντα έγκριτος και ενημερωμένος Θανάσης Αυγερινός, η συζήτηση που εξελισσόταν εδώ και καιρό για την προμήθεια του δεύτερου ρωσικού συστήματος, το οποίο αποτελούσε κόκκινο πανί για τις ΗΠΑ, τελεσφόρησε και η παραγγελία δόθηκε.

Αναμένουμε τις αντιδράσεις της Δύσης που μέχρι σήμερα απλώς χαϊδεύει την Τουρκία παρ’ όλες τις θηριωδίες και τα εγκλήματα της. Εάν μάλιστα επιβεβαιωθόυν οι φήμες που θέλουν την νεα ρωσική συστοιχία να μεταφέρεται στην Μισράτα της Λιβύης, στην στρατιωτική βάση που έχει αποφασίσει να κατασκευάσει η Τουρκία μαζί με το Κατάρ και τις ευλογίες του αχυράνθρωπου της Σαράτζ, τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε τι πρόκειται να συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ