17/09/2021

Ο Τσιτάχ πρωθυπουργός και η τσίτα που χορεύει όταν της βαρούν το ντέφι

Τον είπαν Ηρακλή. Τον είπαν Μωυσή. Τον είπαν Τσώρτσιλ. Τον είπαν σιμουλτανέ. Τώρα τον λένε και τσιτάχ. Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο πλησιάζει η ώρα για το επόμενο πέτσινο πακέτο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα κάνει τον Ταρζάν να μοιάζει με κάμπια της ζούγκλας.

Εμείς πάντως θα το ξαναπούμε, αυτά τα γεγονότα δεν είναι για γέλια. Είναι άκρως επικίνδυνα για το έθνος και το πολίτευμα. Και δεν μπορούμε να πιστέψουμε σε καμία περίπτωση, ότι ένας πρωθυπουργός που διαθέτει νοημοσύνη, αρέσκεται σε αυτά τα τερατουργήματα.
Τέτοια αφιερώματα που να παρουσιάζουν έναν εκλεγμένο ηγέτη σε δημοκρατική χώρα της Δύσης ως Μεσσία, δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην νεότερη ιστορία της ανθρωπότητας. Τα συναντάμε μόνο σε καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου και σε εφημερίδες της Βορείου Κορέας.

Διότι εάν όντως ο πρωθυπουργός κολακεύεται από τέτοιου είδους τερατουργήματα, τότε η πορεία του έθνους είναι προδιαγεγραμμένη προς τον ακρωτηριασμό, την υποδούλωση και την καταστροφή. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε τι έγινε με τα σούπερ σχολεία που θα έφτιαχνε ο Σούπερμαν Γιώργος Παπανδρέου.
Ας πάρει λοιπόν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει την σοβαρότητα και την στοιχειώδη λογική να αντιδρά σε αυτές τις μαύρες σελίδες για την Δημοκρατία.

Άλλωστε το τσιτάχ απέχει από την τσίτα μόνον ένα γράμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ